Skip to main content

Norefjell Ski & Spa - et nytt hotell på konferansehoteller.no

Det er med stor glede at vi presenterer Norefjell Ski & Spa som en del av vår hotellportefølje. Vi styrker oss dermed med nok et hotell med kapasitet til å ta imot alt fra mindre grupper til større samlinger. 

Norefjell Ski & Spa er en drømmedestinasjon for konferanser, med en god kombinasjon av flott natur, inspirerende omgivelser og førsteklasses fasiliteter. Uansett om du planlegger en stor konferanse eller en intim samling, vil Norefjell Ski & Spa kunne imøtekomme dine behov på enestående vis.

En smakebit av hva Norefjell Ski & Spa har å tilby:

Romslige møterom: Med 8 store og 8 mindre møterom, har de fleksible alternativer for å imøtekomme ulike gruppestørrelser og preferanser.

Komfortable hotellrom: Med hele 405 velutstyrte rom kan deltakerne dine nyte en avslappende og luksuriøs opplevelse etter en innholdsrik konferansedag. Hotellet kan med tilhørende leiligheter tilby sengeplasser til nesten 2000 personer.

Imponerende kapasitet: Konferansefasilitetene har plass til opptil 800 personer stående eller 650 personer sittende i en sal med scene. Tar du i bruk to saler er det plass til totalt 1050 personer i kino. 

Samarbeid og aktiviteter: Gjennom nære samarbeid med aktivitets- og eventbyråer, kan de tilby et bredt utvalg av spennende og skreddersydde aktiviteter for grupper og konferansegjester.

Få et samlet tilbud fra Norefjell Ski & Spa og flere av våre håndplukkede hoteller på bare én time. Raskt, trygt, oversiktlig og enkelt. Send en forespørsel her