Skip to main content

Tett på natur

Unike konferansehoteller

Det å velge seg et sted

Du kjenner deg igjen. De gangene du leter etter et sted der dere kan samles. Det du ser etter kan variere så veldig. Skal det være en god blanding av jobb og sosialt samvær? Skal det være mer stivt enn avslappende? Skal det kjennes som å være på besøk hos venner? Skal det være fylt med aktiviteter? Ja takk, litt av alt sammen, sier du kanskje…

Vi tilbyr konferansehotell med hver sin atmosfære – skapt av menneskene som jobber der, historien og omgivelsene. I en skog. I et åpent landskap. Med en utsikt. Ved sjøen. I enden av en vei. Steder som kan endre deg og de du reiser med. Ikke mye. Men litt, hvis du vil. Det beste er at du ikke trenger å reise så langt. Det er bare å vite om mulighetene.

Be om tilbud til ditt møte, samling eller arrangement

Fordelene ved å inkludere oss i tilbudsfasen er at du selv slipper å kontakte mange hotell. Samt gå å vente på respons. Hos oss skjer det på timen! Vi gir deg et variert og fullgodt hotelltilbud i et geografisk attraktivt område.

Kontakt oss med din forespørsel og vi gir deg en samlet oversikt med pristilbud etter 1 time. I tillegg har du opsjon i 24 timer på alle tilbud. Skulle et av våre hotell passe perfekt til din konferanse, gi beskjed - og du vil motta en reservasjonsbekreftelse direkte fra ønsket sted.  Videre kontakt for detaljer rundt arrangementet er med deg og hotellet.

Denne tjenesten er tidsbesparende og kostnadsfri.

Konferanse og aktiviteter

Du skal få et godt møterom hvor jobben blir gjort. Kanskje skal fellesskapet pleies med en samlende aktivitet. Action track, høydebaneløype, innendørs laserluftgeværskyting, isbading, vinsmaking eller et mordmysterium. På hotellenes egne hjemmesider kan du lese om hvilke aktiviteter de kan tilby ditt arrangement. Og like viktig som aktivitet, er avslappingen og nytelsen.

Dersom ikke tiden strekker til for aktiviteter kan det være like nyttig og samles rett før middag til aperitiff med en bitteliten smakebit av huset.