Skip to main content

Vi satser i Bergen

Konferansehoteller.no har i dag ca. 30 hoteller på Østlandet i tillegg til gårdsperler sine 10 flotte konferansegårder. Nå utvider vi vårt geografiske nedslagsfelt og satser i Bergen-området. Det er med glede vi introduserer tre nye kvalitetshoteller: Bergen Børs Hotel, Grand Hotel Terminus, og Zander K Hotel. Alle disse tre hotellene ligger sentralt plassert i Bergen og tilbyr flotte fasiliteter. Med den nye satsingen ønsker vi å gi våre kunder enda flere muligheter for vellykkede konferanser, møter og arrangementer. 

 

Med Bergens unike beliggenhet mot havet og mellom de 7 fjell gir det en fin ramme og atmosfære rundt din neste konferanse. Det varierte kulturlivet, gode matopplevelser og gjestfriheten som Bergen har å tilby er medvirkende til at vi i konferansehoteller.no ønsker å satse på nettopp Bergen. Med gode transportforbindelser, inkludert direkte tog- og flyruter fra Oslo til Bergen, er det enkelt å å komme seg til den vakre byen. Ta med din neste konferanse til Bergen og opplev alt byen og våre hoteller har å by på.

 

Bergen Børs Hotel

Med sin beliggenhet på Vågsallmenningen er Bergen Børs Hotel det perfekte møtestedet for mindre møter i Bergen sentrum. Her kan du kombinere møtet ditt med en uforglemmelig middag på Bare Restaurant, byens eneste Michelin-restaurant, eller nyte cocktails i en av byens vakreste barer, Handelskammeret Bar. Hotellet tilbyr fire møterom med kapasitet på opptil 30 personer i det største møterommet, Fløien. I tillegg har hotellet et helt nytt møteområde i 2. etasje med tre møterom og et felles pauseområde. 

 

Grand Hotel Terminus

Enten du planlegger et lite møte eller en stor konferanse, har Grand Hotel Terminus fleksible lokaler som passer perfekt til ditt arrangement. Med en sentral beliggenhet rett ved jernbanestasjonen og Bystasjonen, er hotellet det ideelle stedet for å samles. Hotellet har totalt 15 fleksible møterom og konferanselokaler, inkludert Terminus som huser opptil 370 deltakere. I tillegg gir Forum-området deg tilgang til et stort mingleområde og direkte adgang til utendørsområdet og hagen. Hotellet har også et nytt møtesenter i 7. etasje med åtte flotte møterom.

 

Zander K Hotel

På Zander K Hotel kan du samle deltakere til konferanser, kurs og møter midt i Bergen sentrum. Det fleksible konferanserommet, HZK, kan tilpasses etter behov med mulighet for å dele det inn i mindre rom. Hotellet legger stor vekt på matopplevelsen og serverer pausemat og lunsj laget av kortreiste råvarer. Hotellet har også et pauseområde og en lounge. Med kapasitet til 132 deltakere i kinooppsett, tilpasser hotellet seg ulike arrangementer og behov. 


Enten det er Bergen Børs Hotel, Grand Hotel Terminus, Zander K Hotel eller flere av våre hoteller du er interessert i, kan du nå enkelt sende en forespørsel om tilbud og ta det første skrittet mot å skape en minneverdig konferanse, møte eller arrangement.