Skip to main content

Vi lanserer Gårdsperler

Gårdsperler er et nytt konsept hvor vi har samlet de mest unike gårdene på Østlandet for dine møter og arrangementer. Hva med å bruke en av våre unike gårder for ditt neste styremøte, aksjonærmøte, salgsmøte eller en anledning der du ønsker å gi deltakerne det lille ekstra? Med flotte og landlige omgivelser og rolig atmosfære, kan det være nettopp det som utgjør den lille forskjellen i samvær, glede og ekstra motivasjon.

Du booker gården som passer deg ved å sende inn forespørsel på gaardsperler.no. Etter forespørselen er sendt får du svar fra gårdsperlene innen 3 timer. Skulle en av våre gårdsperler passe perfekt for ditt arrangement, gi beskjed – og du vil motta en reservasjonsbekreftelse direkte fra ønsket sted. Videre kontakt for detaljer rundt arrangementet er mellom deg og den valgte gårdsperlen.

Vi har gjort denne tjenesten så enkel og konkret som mulig, slik at det skal være tidsbesparende og trygt for deg å finne riktig sted for dine arrangementer og begivenheter. Tjenesten er kostnadsfri.

Se mer på hjemmesiden her.