Skip to main content
  • Med særpreg som standard

    Ønsker du et pristilbud fra våre flotte hoteller så kan du enkelt fylle ut vårt forespørselsskjema.

    Ønsker du mer informasjon om prosessen eller hotellene? Gi beskjed og vi kontakter deg.

Kontakt oss

Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se vår Personvern- og cookieserklæring for mer informasjon.

Jeg godtar å motta digital kommunikasjon fra Konferansehoteller.no

Kontaktinformasjon

Adresse: Postboks 84, 0309, Oslo
Tel: (+47) 22 11 55 31
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

konferansehoteller.no består av 36 særpregede hoteller. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser.

Det er hoteller med personlig preg og som tilbyr det lille ekstra, gjerne med en historie på kjøpet. Flere har også ekstra stort fokus  på mat og drikke, der maten dyrkes og lages på stedet. For eksempel en urtehage, en gård eller et ysteri. Flere lager også sitt eget øl, sin egen ost eller andre lokale spesialiteter. Kunst og er også et satsingsområde for flere av hotellene, med utstillinger og egne samlinger av kjente kunstnere. De har også gjerne den lille ekstra servicen du egentlig ikke forventer. Våre hoteller er altså mye mer enn vanlige konferansehoteller.

Vi jobber først og fremst mot bedriftsmarkedet med konferanser, møter og samlinger, men tar også imot brylluper, runder årsdager og andre arrangementer.

Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Følg oss