Med særpreg som standard

Ønsker du et pristilbud? Eller et møte med våre hoteller på ditt kontor? Gi beskjed og vi kontakter deg.

Kontakt oss


Kontaktinformasjon

Adresse: Postboks 84, 0309, Oslo
Tel: (+47) 22 11 55 31
E-post: booking@konferansehoteller.no


konferansehoteller.no består av 17 særpregede hoteller. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser.

 

Det er hoteller med personlig preg og som tilbyr det lille ekstra, gjerne med en historie på kjøpet. Flere har også ekstra stort fokus  på mat og drikke, der maten dyrkes og lages på stedet.  For eksempel en urtehage, en gård eller et ysteri. Flere lager også sitt eget øl. Kunst og er også et satsingsområde for flere av hotellene, med utstillinger og egne samlinger av kjente kunstnere. De har også gjerne den lille ekstra servicen du egentlig ikke forventer. Våre hoteller er altså mye mer enn vanlige konferansehoteller.

 

Vi jobber først og fremst mot bedriftsmarkedet med konferanser, møter og samlinger, men tar også imot brylluper, runder årsdager og andre arrangementer.Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Følg oss


Har lyst til å gi positiv tilbakemelding på rask respons og ikke minst oversiktlig og informativt oppsett.
T. Rønningen, Coop Norge AS


Jeg synes tjenesten fungerte utmerket. Takk for hjelpen, det var veldig bra
K. Dahm, Norsk Hydro


Hei, takk for tilbudet. Veldig greit med en oversikt over flere hoteller samtidig.
B.Sjølie, KRUS

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av 16 særpregede hoteller. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.