Lyst på et møte med våre hoteller på ditt kontor?

Kontakt oss

Kontakt oss


Kontaktinformasjon

Adresse: Storgata 39, 0182 Oslo
Tel: (+47) 22 11 55 31
E-post: booking@konferansehoteller.no


konferansehoteller.no består av 15 særpregede hoteller. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser.

Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Følg oss


Jeg synes tjenesten fungerte utmerket. Takk for hjelpen, det var veldig bra
K. Dahm, Norsk Hydro


Hei, takk for tilbudet. Veldig greit med en oversikt over flere hoteller samtidig.
B.Sjølie, KRUS


Takk for hjelp så langt, godt å vite at jeg har dere i ‘nærheten’
M. Solvoll, GE Healthcare


Hei! Det ble ingen av disse hotellene denne gangen, men det var en veldig fin oversikt jeg fikk, som gjorde meg oppmerksom på en rekke nye hoteller som det kan bli aktuelt for oss å benytte ved senere anledninger. Takk for det.
E.Uberg, Arkivverket

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av 15 særpregede hoteller. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.