Skip to main content

Skarsnuten Hotel - nytt på Konferansehoteller.no

Vi vokser stadig og vokser nå med noen av Norges beste fjellhoteller i porteføljen. Det er med stor glede at vi ønsker Skarsnuten Hotel velkommen til vår portefølje på konferansehoteller.no. Hotellet har vært gjennom en omfattende renovering og har fått en helt ny og flott konferanseavdeling med utsikt over Hemsedal. Fra 1002 meter over havet er utsikten majestetisk. Skarsnuten Hotel har stolheis til døren og kan tilby:

 

Stilfult skandinavisk design: Hotellet, bygget i stål, naturstein og glass, tilbyr et elegant interiør og en lun atmosfære for både avslapning og arbeid.

 

Fleksible møte- og konferansefasiliteter: Perfekt for alt fra små møter til store konferanser, med kapasitet for opptil 300 personer.

 

Panoramautsikt og direkte tilgang til skisenter: Med sin beliggenhet på fjellets kant, tilbyr hotellet enestående utsikt og direkte tilgang til Hemsedal Skisenter.

 

Lokale samarbeid for unike aktiviteter: Skreddersydde opplevelser gjennom nært samarbeid med lokale aktører, ideelt for teambygging og sosiale arrangementer.

 

Gourmetopplevelser: Nyt utsøkte måltider fra hotellets kjøkken, fra lunsjer til à la carte middager.

 

Enkelt og effektivt – få et samlet tilbud fra Skarsnuten Hotel og våre andre nøye utvalgte hoteller på konferansehoteller.no. Du velger hvem du vil forespørre og får svar på bare en time. Send en forespørsel her.