Voksenåsen

Voksenåsen – en perle øverst på Holmenkollen!

På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Langt fra byen, men likevel nært nok. Vi har 22 møte- og grupperom som tar alt fra 2-180 personer. I vår restaurant Nils Holgersson, byr vi på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte.  Avslutt dagen med en drink i baren eller ute på terrassen – og du har akkurat fått oppskriften på et vellykket arrangement. Velkommen til svenske tradisjoner i Norge!

Miljøprofil: Voksenåsen er et miljøfyrtårn. Gratis parkering.

Velkommen!

Kontaktinformasjon

E-post
booking@voksenaasen.no
Tlf
22 81 15 00
Adresse
Ullveien 4, 0791 Oslo
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
85
Kapasitet overnatting
119
Spiseplass
225
Antall plenumsaler
8
Antall grupperom
16
Møtekapasitet kino
180
Møtekapasitet klasse
108
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
voksen3
lobby
rest
voksen13
voksen12
voksen7
rom
voksen4
voksen6
voksen1


Vi var utrolig godt fornøyde med hele dagen inkl. lokaler, fasiliteter, service og mat. Hovedinntrykket er at vi fikk akkurat det vi satset og håpet på!
Asbjørn Aarvik, Equinor


Vi kjente godt til Voksenåsen fra før og var veldig fornøyde med service, mat og kvaliteten både på værelser og møterom. Personalet var imøtekommende og profesjonelle, og det er en hyggelig atmosfære på hotellet. De flotte omgivelsene laget også en fin ramme rundt møtet.
Kristin Abildsnes, Cappelen Damm

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.