Victoria Hotel

Nye Hotel Victoria blander moderne kurs og konferanse med en hyggelig atmosfære og et utmerket kjøkken. Beliggenhet i Fredrikstad sentrum, og kun en time fra Oslo, gir gjestene mange muligheter.

Nye Hotel Victoria er et hotell utenom det vanlige. En hyggelig atmosfære og hotellets gamle historie, gir hotellet et særpreg. Beliggenheten i Fredrikstad sentrum gir gjester mange muligheter, og Nord Europas best bevarte festningsby – Gamlebyen, ligger i umiddelbar nærhet. Kjøkkenet er kjent for sin gode mat, og restauranten for sin hyggelige atmosfære. De moderne møterommene og profesjonelle medarbeidere sørger for at deres opphold blir vellykket.

Gamlebyen i Fredrikstad gir unike muligheter for opplevelse, og Nye Hotell Victoria kan skreddersy arrangementer i historiske omgivelser hvor både konger og dronninger har vært gjester. Kom til Nye Hotel Victoria for et profesjonelt arrangement i historiske omgivelser.

Kontaktinformasjon

E-post
resepsjon@hotelvictoria.no
Tlf
69 38 58 00
Adresse
Turngaten 3, 1606 Fredrikstad
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
65
Kapasitet overnatting
110
Spiseplass
120
Antall plenumsaler
4
Antall grupperom
5
Møtekapasitet kino
200
Møtekapasitet klasse
140
Handicapvennlig
Nei
Få tilbud på hotell
vic6
vic7
vic4
vic5
vic8
vic3
vic2


Hyggelig hotell, fin beliggenhet, kort vei til sentrum og gamlebyen. Veldig hyggelig betjening
Anne


Utrolig koselig og hjelpsom resepsjonist når vi kom. Deilige senger, og god frokost.
Laila

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.