• Det er lov med konferanser opptil 200 personer

Fra 27. mai blir lov med konferanser opptil 200 personer med faste tilviste plasser.

https://www.nhoreiseliv.no/vi-mener/koronavirus/nyhet/2021/nye-nasjonal-lettelser-for-serveringssteder-og-arrangementer/?_cldee=Ym9va2luZ0Brb25mZXJhbnNlaG90ZWxsZXIubm8%3d&recipientid=contact-07ab8cb18030ea118120005056b718c1-7bdca73b3eb34fe69065311282acf160&esid=cacf4934-26ba-eb11-8141-005056b762b6

Vi tar Covid-19 på alvor!

For deg som gjest betyr det at vi:

  • Praktiserer god håndhygiene med hyppig håndvask og bruk av håndsprit.
  • Rengjør regelmessig fellesområder og kontaktflater som ofte berøres.
  • Holder minst 1 meter avstand til hverandre.
  • Informerer deg om smitteverntiltak muntlig og gjennom informasjonsplakater og merking.
  • Holder oss hjemme om vi føler oss syke.
  • Rommene vaskes grundig mellom hver gjest. Det brukes effektive kjemikalier som er snille mot mennesker og natur.
  • Rengjøringspersonalet er ekstra nøye med å tørke av dørhåndtak, vaskekraner, fjernkontroller, fønere og øvrige håndtak og berøringsoverflater som lysbrytere og annen elektronikk.
  • Glass og håndklær byttes alltid med nye, uavhengig om de er brukt eller ikke.
  • Renholdspersonalet bruker et sett med engangshansker og et sett med kluter per rom.
  • Ved stor sannsynlighet for at en gjest med covid-19 har oppholdt seg på hotellrommet, eller ved bekreftet smittetilfelle, gjennomføres smittevask av hotellrom og andre områder hvor gjesten oppgir å ha oppholdt seg. Alle tekstiler, sengetøy og puter vaskes.
  • Vi har tilpasset den tradisjonelle buffetserveringen. Kaffe-, te- og juicemaskinene ses over med jevne mellomrom mens frokosten er åpen, og desinfiseres med sprit. Serveringsfat, skjeer og lignende byttes regelmessig ut av personalet. 
  • Det skal ikke være kødannelse inn til eller i restauranten/frokostsalen. Ved behov vil gulvene være merket med 1-meters markører.
  • Håndsprit er tilgjengelig ved inngangen og på utvalgte plasser i lokalet.
  • Utsatte områder og kontaktflater rengjøres 1-2 ganger per time under drift. 
  • Spesielt utsatte overflater som f.eks. betalingsterminaler og menyer blir tørket av mellom gjester.
  • All bestilling og servering skjer ved bordet, med unntak av frokost.
  • Bord og stoler plasseres slik at gjester kan holde 1 meters avstand .
  • Serveringspersonell bruker engangshansker ved servering.
  • Kontaktflater på bord og stoler rengjøres etter hver gjestegruppe.

 

Før konferansen:

  • Størrelsen på lokalet og regelen om 1 meter avstand mellom deltagere avgjør hvor mange deltagere konferansen kan ha. Mange av våre hoteller har muligheten til å ta i bruk flere rom og ha videooverføring.
  • Bestiller må ha oversikt over møtedeltakere med navn og kontaktinfo og dele dette med hotellet. Dette gjøres for å sørge for at rådene om avstand kan etterfølges og som et verktøy for eventuell smittesporing i etterkant.
  • Som en del av rengjøringsrutinene før konferansen begynner, desinfiseres kontaktflater på bord, stoler og dørhåndtak. 

 

Under konferansen:

  • Håndsprit er tilgjengelig ved inngangen og inne i lokalet.
  • Det vil være informasjonsplakater om smitteverntiltak med bl.a. oppfordring om å holde minst 1 meter avstand.
  • Bord eller stoler vil stå fra hverandre med minst 1 meters avstand.
  • Utsatte områder/overflater vil tørkes av regelmessig under konferansen.
  • Vi er ekstra nøye med f.eks. teknisk utstyr, kaffemaskiner, dørhåndtak eller andre kontaktflater som er hyppig i bruk.
  • All servering av mat i eller utenfor konferanselokalet følger myndighetenes gjeldende føringer om hygiene og om å holde avstand. Dette betyr at mat enten serveres på tallerken eller i porsjonspakninger.

Nyhetsbrev

Følg oss

Booking

(+47) 22 11 55 31
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.