Spesialtilbud på konferanseopphold

Book din neste samling nå!

Voksen1
Voksenåsen

Uka starter på Voksenåsen!

Vår populære lunsj til lunsj konferansepakke inneholder alt det man behøver og litt til for å få den beste starten på uka. Mandag til tirsdag ut året har vi en spesialpris på nettopp denne pakken. 

Kun kr 2.880,- per person. (Fullpris kr 3.480,-)
(Kan bookes alle mandag - tirsdag ut året ved ledig kapasitet)

Dere får møterom fra lunsj til lunsj med standard teknisk utstyr og overnatting i enkeltrom med Holmenkollens beste utsikt. Til lunsj serveres en deilig buffet med et stor utvalg av desserter. Kjøkkensjefen stiller med dagens 4- retters middag basert på sesongens råvarer. Fra kl. 15.00- 16.00 serveres Voksenåsens egen FIKA med nystekte kanelboller og småkaker i salongen. Kaffe, te, frukt og nøtter er en selvfølge, og serveres hele dagen utenfor møterommet. 

Book konferanse på Voksenåsen i dag - og vi påser at alle de små detaljene er på plass, slik at dere kan puste ut, tenke de gode tankene og ta de gode beslutningene. 

Velkommen til svenske tradisjoner i Norge.


Du kan se mer info på hotellet her.

3 mai
Klækken Hotell

Klækken har jubileum

I 1969 kunne man lese følgende notis i lokalavisen. Direktør Finn, som de siste tolv årene har vært sjef for det kjente Hotel Bristol i Bergen, skal nå overta Klækken turisthotell på Ringerike. Han fratrer sin stilling i Bergen ved utgangen av september. Det var starten på eventyret som et av Norges første kurs- og konferansehotell. 50 år senere er det 2.- og 3. generasjon Carlsen som nå ønsker å takke for suksessen som hele landets møtested, gjennom et fantastisk tilbud på høstens konferanseopphold

I forbindelse med vårt jubileum kjører vi 50% på dagpakke avreise dag hele september og oktober!
Gjelder nye bestillinger


Du kan se mer info på hotellet her.sund7
Sundvolden Hotel

Vi har mange grupper som holder Sundvolden Konferansen her hos oss.
Nå kan du enkelt booke Sundvolden Konferansen til kun Kr. 2585,- (Fullpris kr. 2995,-) per person på utvalgte datoer i november og desember.
Pakken inneholder en lunsj til lunsj konferanse.
Dag 1: romslig møterom med teknisk utstyr, hjemmelaget deilig lunsj, kaffepauser med snacks, hjemmelaget 3-retters middag og overnatting i enkeltrom.
Dag 2: frokost, romslig møterom med teknisk utstyr, hjemmelaget deilig lunsj og kaffepauser med snacks.
Book Sundvoldenkonferansen i dag - og vi ivaretar og planlegger konferansen for gruppen.

Velkommen hit til oss!


Du kan se mer info på hotellet her.Ny terrasse
Quality Hotel Leangkollen

Endelig mandag!

Det er lett å bli overivrig i jakten på den rette, men vi tror at det å ta seg god tid, lytte og møte hverandre er nøkkelen til den ultimate match. Vi vet det er mange valgalternativer der ute, du kan sveipe endeløst, men vi lover at det det er verdt å stoppe opp en stund med oss. Det er her det hele starter!

Vi tilbyr 2 dagers konferanse (lunsj til lunsj) til 2.490,- på ALLE mandager (ordinærpris kr. 3080,-).

Prisen inkluderer i tillegg til rom/frokost og plenumsal en fantastisk lunsjbuffet begge dager, nydelig 3-retters middag og så mye kaffe/te, kaker, frukt, nøtter og softis og popkorn dere bare orker i pausene. Booker dere i perioden 25/11 - 16/12 er dere så heldig å få servert vår berømte julelunsjbuffet.

Prisen gjelder for nye bestillinger.

Velkommen til oss.


Du kan se mer info på hotellet her.ute__1_ (3)
Hurdalsjøen Hotell

Høst i Hurdal!
Med en fantastisk beliggenhet ved Hurdalsjøen, med skogkledte åser i bakgrunnen, finner du oss. Så nær Gardermoen ligger vi i akkurat passe avstand til det meste. Derfor er Hurdalsjøen Hotell det naturlige stedet å arrangere din konferanse. Ta med deg dine kollegaer og legg strategien for fremtiden. Ta de viktige møtene og lag de gode relasjonene. Vi har flotte fasiliteter til store grupper som til små, morsomme aktiviteter for team-building og ikke minst; fantastisk mat!
Om du ennå skulle mangle en grunn; vi hyller høsten og oss selv (som 50-åring) med et supert høsttilbud:
Bestiller du konferanse hos oss for avholdelse i tidsrommet 12. september til og med 13. oktober


Fullpensjonspakke kr. 1890,-
Dagpakke kr 590,-
(Gjelder nye bestillinger)


Begge pakkene inkluderer i tillegg til lunsj, rom og frokost og vårt kjøkkens 3-retters middag, fri tilgang til internett for gruppen og kaffe, te, samt vann med og uten bobler fra fellesområdet til fri nytelse hele dagen. Våre gjester har også tilgang til våre 2 utendørs badstuer lokalisert nede ved sjøen.


Du kan se mer info på hotellet her.