Sundvolden Hotel

Velkommen til et pulserende hotell, men med rom for langsom tid.

Sundvolden Hotel ligger 25 minutter fra Sandvika rett utenfor Oslo, eller en snau times kjøring fra Gardermoen. Vi kan tilby lyse store møtelokaler, moderne værelser og måltider servert i Historiske omgivelser. Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. Vi tilbereder fremdeles maten etter grunnleggende basis teknikker, men er også opptatt av trender og fantasi. Under hele konferansen vil dere ha tilgang til deres egen kursvert som vil være der for dere. Sikkerhet, profesjonalitet, deilig mat, aktiviteter, god søvn, friskt luft – det er en selvfølge på Sundvolden.

Vårt aller nyeste tilskudd Sundvolden Hall står klar. 1200 kvm med konferansesal, topp moderne fasiliteter og utstyr, men en konferanse trenger ikke bare være konferanse. Det kan være teambuilding og aktiviteter som kan føre til tettere relasjoner og samhold. På vinterstid har vi Sundvolden Winter Park med muligheter for afterski, akebakke, hopp og en skiløype på 1.5 km rett utenfor hotellet. På sommertid kan vi skreddersy en hyggelig opplevelse på fjorden med Dronning Tyra.

Vi kan konferanse, la oss være din medarrangør!

Miljøprofil: Svanemerket. Gratis parkering.

Kontaktinformasjon

E-post
sundvolden@sundvolden.no
Tlf
32 16 21 00
Adresse
Krokkleiva, 3531 Krokkleiva
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
273
Kapasitet overnatting
519
Spiseplass
2000
Antall plenumsaler
15
Antall grupperom
13
Møtekapasitet kino
1000
Møtekapasitet klasse
850
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
sund3
gilde-1
sund10
sund5
sund8
sund9
sund7
sund4
sund6


Jeg vil bare takke for et meget bra gjennomført arrangement.Hotellet er veldig bra med veldig god mat, et personale som er meget service innstilt.Vi har storkost oss hos dere disse 2 dagene.
K. M. Øverbekk, Clas Ohlson AS

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.