Soria Moria

Soria Moria ligger 500 m.o.h. – på toppen av Holmenkollåsen, med Nordmarka som nærmeste nabo. Her finner du et av landets mest spesielle hotell og konferansesenter, med to ganske forskjellige konsept.

På Oslos tak i Holmenkollen ligger Soria Moria Hotell med en fantastisk utsikt utover Nordmarka og Oslofjorden. Hele hotellet er designet og tilrettelagt for at du som konferansearrangør skal føle at hele konferansen går på skinner, og at gjestene dine kan nyte følelsen av å være på fjellet selv om de bare befinner seg en liten kjøretur fra Oslo Sentrum. Hotellet har 156 rom og konferansekapasitet opptil 300 personer, og vår profesjonelle konferanseavdeling sørger for at dere blir godt ivaretatt. Fra begynnelse til slutt.

Soria Moria er et miljøfyrtårn og tilbyr gratis parkering og ladestasjon.

Kontaktinformasjon

E-post
booking@soriamoria.no
Tlf
23 22 24 00
Adresse
Voksenkollveien 60, 0790 Oslo
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
156
Kapasitet overnatting
260
Spiseplass
340
Antall plenumsaler
11
Antall grupperom
19
Møtekapasitet kino
320
Møtekapasitet klasse
202
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
soria9
soria5
soria2
soria1
soria8
soria7
soria12
soria6
soria3
soria10
soria4
soria11


For oss er valget enkelt når vi skal arrangere store eventer. Soria Moria møter oss med stor fleksibilitet og super velvilje. De løser alt på en effektiv, god og hyggelig måte - vi føler oss hjemme hos dem!
Sector Alarm

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.