Sem Gjestegård

20 minutter fra støy og betong i Oslo ligger Sem Gjestegård idyllisk til i en vakker eplehage.

Sem Gjestegård – idyllisk beliggenhet og sjarmerende miljø. Gjestegården ligger flott til mellom åker, skog og Semsvannet. Kort vei til Asker stasjon og ca 20 min til Oslo. Her kan du nyte kurs/konferanse i konferansebygg med mer enn 100 års historie i veggene. Vi er kjent for god mat som nytes i vår hjemmekoselige restaurant, og de som jobber her gjør sitt beste for at dere skal få et fint opphold.

Miljøprofil: Miljøfyrtårn. Gratis parkering.

Kontaktinformasjon

E-post
salg@semgjestegard.no
Tlf
66 76 54 00
Adresse
Semsveien 164/166, 1384 Asker
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
47
Kapasitet overnatting
78
Spiseplass
160
Antall plenumsaler
7
Antall grupperom
13
Møtekapasitet kino
140
Møtekapasitet klasse
84
Handicapvennlig
Nei
Få tilbud på hotell
sem2
sem6
sem4
sem9
sem8
sem1
sem3
sem10
mote


Hei, og takk for flott opphold. Veldig hyggelig sted og supergod mat. Hørte ikke en eneste en som klagde! Og, det er jammen ganske sjelden. Alle var strålende fornøyd.
Kari, Oslo Kommune

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.