Sørmarka konferansehotell

Velkommen til Sørmarka konferansehotell! Hotellet midt i naturen, med Oslo som nærmeste nabo.
Det er ingen ulempe å ligge litt «bortgjemt» i skogen. Våre fordeler er mange. Aktivitetsmuligheter, og et stort område å boltre seg på og et tjern med badestrand og badebrygge.

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, kun 20 minutter syd for Oslo sentrum. Hotellet har beliggenhet i omgivelser som skaper den rette rammen for et vellykket arrangement. Våre ulike og mange konferanserom gir stor fleksibilitet, og vår topp moderne konferansesal med plass til 250 personer er kronen på verket.

Sørmarka har 255 sengeplasser fordelt på 127 hotellrom og 6 leiligheter. I hotellbygget finnes Restaurant Bjørk som satser på lokal mat, og er medlem av Regional Matkultur. På Sørmarkas område ligger et idyllisk tjern med mulighet for å bade, låne robåt eller kano. Det går oppmerket tursti på 3,25 km rundt tjernet. Sørmarka kan tilby aktiviteter som er tilpasset de fleste arrangementer. Vår mest populære event er samarbeidsløype ute.

1. Planlegger dere konferanse/ kick off eller lignende?
2. Er nærhet til Oslo og gratis parkering viktig?
3. Er samarbeid og samhold viktig for bedriften?
4. Ønsker dere at konferansen skal bli husket i lang tid fremover?

Fire ja = Sørmarka konferansehotell

Miljøprofil: Sørmarka er et miljøfyrtårn. Gratis parkering. Vi har 5 ladestasjoner for el-biler.

Kontaktinformasjon

E-post
booking@sormarka.no
Tlf
64 85 81 00
Adresse
Enebakkveien 625,1404 Siggerud
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
133
Kapasitet overnatting
255
Spiseplass
250
Antall plenumsaler
4
Antall grupperom
34
Møtekapasitet kino
250
Møtekapasitet klasse
150
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
smarka11
smarka2
smarka1
smarka3
smarka12
smarka9
smarka13
smarka6-1
smarka4
smarka5
marka5


Fantastisk sted og omgivelser, god mat og hyggelige ansatte. Har vært på konferanse på Sørmarka før, valgte Sørmarka denne gangen, og kommer til å anbefale stedet for andre, samt at jeg ønsker å komme tilbake på konferanse på Sørmarka:-) God sommer:-)
Bydel Østensjø


Maten var i særklasse og bedre en forventet.
Braathe Gruppen


Supervennlige og serviceminded betjening som alltid! Takk:-)
LO


Kjempemorsomme aktiviteter, knallgod mat, veldig blide og hyggelige folk som la alt til rette på aller beste måte for oss. Vi kommer igjen senere !!!
Larmerud Rørservice

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.