Quality Hotel Leangkollen

Quality Hotel Leangkollen ligger sentralt til i landlige omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Den opprinnelige tømmerbygningen med stuer og salonger gir en helt spesiell stemning. Hotellet fremstår som et av landets ledende kurs- og konferansehoteller.

På Quality Hotel Leangkollen kan dere nyte en konferanse i naturskjønne, historiske omgivelser, med panoramautsikt over fjorden fra restauranten og mange av våre møterom. Vår nyoppussede terrasse med bålpanne og utsikt helt til Drøbak innbyr til kaffepauser, aperitiff og middag ute på fine dager. Vi er stolte av vårt kjøkken, og spesielt vår lunsjbuffet som i alle år har vært et av hotellets viktigste varemerker.

Miljøprofil: ISO 14001. Gratis parkering.

Kontaktinformasjon

E-post
q.leangkollen@choice.no
Tlf
66 76 70 00
Adresse
Bleikeråsen 215, 1387 Asker
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
98
Kapasitet overnatting
146
Spiseplass
260
Antall plenumsaler
17
Antall grupperom
10
Møtekapasitet kino
120
Møtekapasitet klasse
100
Handicapvennlig
Nei
Få tilbud på hotell
leang8
leang5
leang9
leang1
leang6
leang7
leang4
leang2


Det er alltid hyggelig å være på Quality Hotell Leangkollen, veldig imøtekommende folk og ikke minst utrolig god mat.
N. Lertrø, Meny AS

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.