Losby Gods

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg – et historisk hotell bare 20 minutter fra Oslo, 10 minutter fra Lillestrøm og 30 minutter fra Gardermoen.

Med idyllisk beliggenhet midt i naturen, men kun 20 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Gardermoen, ligger Losby Gods. Det historiske hotellet med en hovedbygning fra 1850 ligger omkranset av en vakker hage på et av Norges beste golfanlegg. Hotellet har 70 værelser, restaurant, selskapslokaler, bar, vinkjeller og et flott konferansesenter med 16 møterom i varierende størrelse. 

I 2018 åpnet vi et stort og moderne treningsrom samt Compagniet, et nytt spennende lounge- og selskapsområde med egen bar, biljardbord, shuffleboard og dart. I tilknytning til Compagniet ligger Herresæte - et eksklusivt chambre séparée.

Losby Gods - en reise i tid og tradisjoner.

Miljøprofil: Miljøfyrtårn. Gratis gjesteparkering.

 

Kontaktinformasjon

E-post
reservations@losbygods.no
Tlf
67 92 33 00
Adresse
Losbyveien 270,1475 Finstadjordet
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
70
Kapasitet overnatting
140
Spiseplass
150
Antall plenumsaler
12
Antall grupperom
6
Møtekapasitet kino
170
Møtekapasitet klasse
120
Handicapvennlig
JA
Få tilbud på hotell
losby7
losby5
losby1
losby11
losby12
losby8
losby9
losby10
1 (2)
2 (2)


Schibsted har brukt Losby Gods i en årrekke som fast kurssted for våre samlinger i Schibsted Sales Academy og også andre typer samlinger. Beliggenheten mellom Oslo og Gardermoen er perfekt – det er sentralt og lett tilgjengelig, men samtidig fantastisk landlig og stille. De vakre omgivelsene både ute og inne samt et veldig hyggelig og fleksibelt personale er også viktige grunner til at vi stadig vender tilbake til Losby
K. Øi Ekås, Head of Schibsted Sales Development

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.