Klækken Hotell

Klækken Hotell – kurs og konferansehotell. ”Hele landets møtested – stevnemøte med trivselen”

Hent inspirasjon, skap gode relasjoner og nå målene; i vår moderne og velutstyrte konferanseavdeling, kan du velge mellom et bredt utvalg av innbydende konferanse- og møterom – alle med dagslys og de fleste med utgang til vår have. Planlegg ditt arrangement sammen med vår med vår booking- og salgsavdeling og få et skreddersydd opplegg, helt tilpasset deres ønsker og behov. Gården Digra er Klækkens nyeste prosjekt! Her arrangeres selskap og konferanser i nydelige omgivelser. Mulighetene er mange! Hos oss blir du ønsket velkommen med personlig service, vakre omgivelser og en helt unik historie!

Ærverdige Klækken Hotell ligger kun en liten times kjøretur fra både Oslo og Gardemoen.

Vær velkommen til Klækken og et stevnemøte med trivselen!

Miljøprofil: Miljøfyrtårn. Gratis parkering.

Kontaktinformasjon

E-post
booking@klaekken.no
Tlf
32 14 00 00
Adresse
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
156
Kapasitet overnatting
245
Spiseplass
720
Antall plenumsaler
12
Antall grupperom
8
Møtekapasitet kino
600
Møtekapasitet klasse
440
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
klakken1
nytt3
klakken6
bassengNY
nytt4 (2)
nytt1 (2)
klakken7
sal7
klakken9
DigraBryllup_full-1


Personalet på Klækken er lutter velvilje og ytterst profesjonelle – i alle ledd. Uansett hvilke utfordringer vi møtte både før og under konferansen, fant vi alltid en god løsning sammen. Maten er variert og velsmakende. De ansatte ser ut til å trives godt. Derfor er det også lett å trives for travle kursgjester på Klækken hotell
Norsk Folkehjelp

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.