Hurdalsjøen Hotell

Hurdalsjøen Hotell og konferansesenter befinner seg i vakre omgivelser kun 30 minutter nord /øst fra Oslo Lufthavn og kun 60 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet, gode hjemmelagde mat og vakre omgivelser.

Hurdalsjøen Hotell er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen. Hotellet ligger tilbaketrukket fra hverdagens støy og mas. Vi ønsker deg velkommen, enten du skal på ferie, i et selskap eller som deltaker på en konferanse. Titt innom vår nye hjemmeside og la deg friste til et opphold.

Hurdalsjøen Hotell er et miljøfyrtårn og har gratis parkering og 6 ladestasjoner. Hotellet er debiosertifisert bronsemerket, det vil si at de har minst 15 frokostprodukter som er økologiske.

Velkommen til et hyggelig opphold!

Kontaktinformasjon

E-post
post@hurdalsjoen.no
Tlf
63 95 96 00
Adresse
Hurdal, 2090 Hurdal
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
111
Kapasitet overnatting
212
Spiseplass
190
Antall plenumsaler
7
Antall grupperom
14
Møtekapasitet kino
200
Møtekapasitet klasse
150
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
tonn
detalj9
hh1
IMG_0651
IMG_1871
n2
Ro
S7C0470
hurdal
ny1
hh5


Hei, vi hadde et flott opphold hos dere. Passe avstand fra Gardermoen, gode konferanse fasiliteter, god mat og flotte omgivelser
NAV v/ L. Andresen

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av 15 særpregede hoteller. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.