Sola Strand Hotel

Panoramautsikt over Nordsjøen, after beach i Strandbaren, matopplevelser i verdensklasse i restauranten og total avslapping på Sola Strand Spa. Dette er bare noe av det du kan oppleve på Sola Strand Hotel.

Med et hav av lys og luft innbyr omgivelsene hos oss til trygge konferanser og morsomme aktiviteter. Vår beliggenhet på Solastranden byr på mange muligheter for opplevelser litt utenom det vanlige.

Omgivelsene, maten og servicen har mye å si for et vellykket møte. Vi tilbyr tre konferansesentre med 20 møterom og plenumskapasitet til 300 personer, kun 2 minutter fra Stavanger lufthavn Sola og 15 minutter fra Stavanger sentrum.

Utover fantastiske møterom, spa og deilige matopplevelser tilbyr vi sammen med Freesport Surfesenter flere spennende aktiviteter som garantert får opp pulsen. Tør du å utfordre sjefen?

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  +47 51 94 30 00
 • Adresse
  Axel Lunds veg 27 4055 Sola, Norge

Kapasitet

 • Antall rom
  142
 • Kapasitet overnatting
  261
 • Antall møterom
  9
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

  Nyhetsbrev

  Følg oss

  Booking

  (+47) 22 11 55 31
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.