Skip to main content

Voksenåsen Hotell

Høyt over Oslo, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection. Det er omkranset av vakker natur, med gode kollektivforbindelser til Oslos yrende kulturliv. Restauranten vår byr på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte, som serveres med spektakulær utsikt over hele byen.

Om Voksenåsen Hotell

Voksenåsen Hotell kan du være trygg på at vi gjør alt for at du som gjest skal føle deg godt ivaretatt, uansett om du er her på vegne av jobb, som bryllupsgjest eller som turist. Luftige og lyse fellesarealer med kunst som innbyr til spontane samtaler, gode senger og innbydende dufter fra restauranten.

Konferanselokaler utenfor Oslo
Hos oss er dere nære byen. Kun 15 km fra Oslo sentrum finner du arbeidsroen og plass for de gode samtalene. Vi støtter deg med det du trenger av teknisk utstyr, hjelp underveis, rask internettoppkobling og gode måltider for påfyll i pausene. Vår lunsj kommer i en praktisk lunsjpakke som med fordel kan spises til fuglekvitter fra skogen og med solen i ansiktet. Vi tilbyr også et bredt utvalg aktiviteter. På våre store fellesarealer, både inne og ute, er det mye moro å finne på.

Fra Oslo sentrum tar du deg enkelt og bekvemt opp med både bil og kollektivtrafikk. T-banen tar 30 min fra Oslo sentrum og stasjonen ligger 5 minutter å gå fra hotellet. Kommer du med bil har vi en romslig parkering og ladestasjon for elbil. Parkeringen er gratis for alle gjester i to timer, deretter påregnes et beløp på 20 kr timen. Maks døgnpris overstiger ikke 130 kr


Kan ikke alle samles på et sted? Vi hjelper gjerne med å fasilitere ditt heldigitale eller hybridmøte. Vi har alt fra store konferanselokaler til mindre møterom som kan tilpasses akkurat din samling.

Vi husker deg. Mange av våre gjester vender tilbake gang etter gang for den gode opplevelsen, de flotte møterommene og roen.

Voksenåsen for ferie og fritid
Glad i å stå på ski og bevege deg i skog og? Da er Voksenåsen Hotell for deg. Med vår plassering i Nordmarka når du innen en 5 min kjøretur ikke mindre enn tre strålende muligheter til friluftsaktiviteter; Tryvann, Holmenkollen nasjonalanlegg og Nordmarka.

På Voksenåsen Hotell har vi gode sofakroker, knitrende og en kunstsamling som gir området et inspirerende særpreg. Sommerstid passer det kanskje med et glass bobler på terrassen eller en runde i utebassenget. La deg friste av vår pizza og hjemmelagde is som smaker aller best ute og i gode venners lag.

I vårt nabolag
På Tryvann ligger Østlandets største alpinsenter. I sommerhalvåret tilbyr anlegget klatring for alle aldre og ferdighetsnivåer i klatreparken Høyt & Lavt.

Roseslottet troner øverst på Frognerseteren. For Voksenåsen, som et hotell med bakgrunn i humanitær hjelp under annen verdenskrig, ligger Roseslottet vårt hjerte nær og byr på rom og kunst til ettertanke.

Holmenkollen nasjonalanlegg tilbyr gode løyper for både ski og rulleski og idrettsopplevelser i verdensklasse. Her ligger også Skimuseet, med mulighet for å ta turen helt opp til toppen av Holmenkollbakken. Sommerstid kan man avslutte besøket med en ziplinetur i Kollensvevet.

Nordmarka er hele Oslos turområde og tilbyr mil etter mil med godt preparerte skiløyper, velmarkerte turstier, badevann og hytter for en vaffel- og kaffepause. Skiene smører du i vår skibod.

Et lite stykke Sverige i Norge
Voksenåsen er mer enn hotell og restaurant. I 1955 mottok Sverige Voksenåsen som en nasjonalgave fra Norge som takk for den humanitære hjelpen under annen verdenskrig.

I innvielsestalen sin sa daværende statsminister Einar Gerhardsen:

Her har hjelpen fra Sverige fått sitt synlige minnesmerke, og det er vårt håp at dette huset til alle årets tider, sommer og vinter skal være fylt av svenske venner på besøk i Norge. Og vi selv vil gjerne komme hit og være sammen med dere. Dette stedet er fra nå av et lite stykke Sverige i Norge.

Nasjonalgavens oppdrag forvaltes i dag av den ideelle programvirksomheten ved Voksenåsens senter for svensk-norsk samarbeid, gjennom bl.a. kulturarrangement, kursvirksomhet, samtaler og seminarer. Barn og unge er den fremste målgruppen.

Voksenåsen Hotell eies av den svenske stat gjennom kulturdepartementet. Kunsten vernes og kurateres av Statens konstråd, tilsvarende KORO i Norge.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  22 81 15 00
 • Adresse
  Ullveien 4, 0791 Oslo

Kapasitet

 • Antall rom
  85
 • Kapasitet overnatting
  119
 • Spiseplass
  225
 • Antall plenumsaler
  8
 • Antall grupperom
  16
 • Møtekapasitet kino
  180
 • Møtekapasitet klasse
  108
 • Handicapvennlig
  Ja
  • Vi var utrolig godt fornøyde med hele dagen inkl. lokaler, fasiliteter, service og mat. Hovedinntrykket er at vi fikk akkurat det vi satset og håpet på!
   Asbjørn Aarvik, Equinor
  • Vi kjente godt til Voksenåsen fra før og var veldig fornøyde med service, mat og kvaliteten både på værelser og møterom. Personalet var imøtekommende og profesjonelle, og det er en hyggelig atmosfære på hotellet. De flotte omgivelsene laget også en fin ramme rundt møtet.
   Kristin Abildsnes, Cappelen Damm
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.