Skip to main content

Thorbjørnrud Hotell

Thorbjørnrud Hotell er en perle kun en kort kjøretur fra Oslo og en rask 45-minutters tur fra Gardermoen. Med 82 rom som kan romme opptil 164 gjester, er vårt hotell et idyllisk tilfluktssted som omfavner den rolige atmosfæren og den naturlige skjønnheten i området.

Vi setter lidenskapelig fokus på kortreist mat og lokale råvarer, og dette gjenspeiles i vår matfilosofi som omfavner det beste av det lokale kjøkkenet. Fra vår frodige hage henter vi frukt, bær, grønnsaker og blomster, mens vi samarbeider tett med nærliggende gårder for å sikre tilgang til ferskt kjøtt, meieriprodukter og sesongens grønnsaker. Vår kulinariske ekspertise lar oss utforske smakene i disse råvarene og skape minneverdige måltider for våre gjester. I vår hovedbygning, den elegante direktørboligen, inviterer vi deg til å nyte en utsøkt 4-retters meny mens du tar inn den fortryllende utsikten over hagen og Randsfjorden.

Thorbjørnrud er ikke bare et sted for avslapning, men også et perfekt sted for møter og arrangementer som inspirerer og motiverer. Med 14 møterom og grupperom i forskjellige størrelser tilpasser vi våre fasiliteter for å imøtekomme alle dine behov. Vårt auditorium kan romme opptil 130 deltakere og er utstyrt for å møte dine tekniske krav. Og når det gjelder spesielle anledninger, kan vi tilby den perfekte settingen med vår vakre hage og passende arkitektur for bryllup, dåp, konfirmasjoner og jubileer.

Vi er også stolte av våre egne vin- og ølproduksjoner, som er en spennende satsing for oss. Med 6000 vinranker dyrket på eiendommen og et eget ølbryggeri som bruker førsteklasses norske råvarer, tilbyr vi våre gjester en unik smaksopplevelse.

Når det gjelder overnatting, har vi et variert utvalg av rom, inkludert komfortable dobbeltrom med valgfri sjø- eller hageutsikt, twinrom og familierom. Alle rommene våre er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold, inkludert flatskjerm-TV, skrivebord og eget bad med økologiske såper.

Og selv om Thorbjørnrud Hotell ligger i rolige omgivelser, er det mange aktiviteter å utforske i nærheten. Besøk Hadeland Glassverk, ta en tur til Kistefos Museum for å beundre fantastiske skulpturer, eller nyt en dag på Norges største utendørs badepark, Randsfjord Badepark.

Vi er også stolte av vår miljøinnsats og er sertifisert som miljøfyrtårn. Gjennom tiltak som kildesortering og bruk av miljøsertifiserte produkter, sikrer vi at vårt bidrag til en bærekraftig fremtid er en del av gjestenes opplevelse hos oss.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  82
 • Kapasitet overnatting
  133
 • Spiseplass
  225
 • Antall plenumsaler
  6
 • Antall grupperom
  12
 • Møtekapasitet kino
  135
 • Møtekapasitet klasse
  90
 • Handicapvennlig
  Ja
  • Hotellet er en historie for seg, smakfullt og pietetsfullt føyd til den gamle direktørboligen. Lekre og funksjonelle rom og nydelig beliggenhet ved Randsfjorden! Thorbjørnrud lager fantastisk mat og ost!!! Vi var også veldig fornøyd med vin- og ølsmakingskursene.
   E. Qvam, Oslo Byfogdembete
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.