Skip to main content

The Well

Sett ditt signaturpreg på din neste samling ved å benytte spennende møterom, lounger & unikt innredede lokaler. La deg inspirere av kunsten, smakfulle matopplevelser, atmosfæren og gi deltakerne arrangementet de aldri glemmer!

The Well egner seg til alt fra små styremøter til større konferanser og arrangementer med opptil 100 personer. Vi tilbyr 7 møterom som kan ta imot mellom 6 og 16 personer og er utstyrt med den nyeste teknologien. Vår egen Conference Manager er alltid tilgjengelig med ett tastetrykk hvis det skulle være behov for hjelp eller støtte. Alle våre møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm og glasstavle.

Vårt største konferanserom, The Well Salen, er et lokale på 122 kvm som har plass til opptil 100 personer. Salen er perfekt for arrangementer som kick off og teambuilding, og kan rigges til mingling, bankett både med og uten scene, klasserom og kino. The Well Salen kan mørklegges som en black box, og er utstyrt med flere lerret, projektor, samt lyd- og lysutstyr.

Lokalet Bibliotekstuen ligger vegg i vegg med The Well Salen og er perfekt for å utvide The Well Salen til en større bankett eller benyttes som en mingling- og break out-rom.

I tillegg har vi flere mindre, private lounger i spa-delen av resortet som egner seg til en litt mer unik møteopplevelse, mingling, lunsj eller middag. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og et skreddersydd opphold.

Overnatting

Vi tilbyr 104 hotellrom som skaper en sømløs og avslappende ramme rundt ditt opphold. Rommene er innredet i en eklektisk blanding av komfort og luksus, og du kan velge mellom Signature-room, Junior Suite og den luksuriøse The Well Suite.

+ VALGFRI OPPGRADERING TIL SPA

Våre møtepakker inkluderer ikke tilgang til spa. Ønsker du å legge dette til i din samling tilbyr vi en rabattert pris til deltakere som har booket en dag- eller konferansepakke.

Mat & drikke

Bestill lunsj til møterommet eller nyt en velsmakende lunsj i restaurant Brasseriet.

Middag serveres i restaurant MORI som serverer Asian Fusion med en forkjærlighet for den japanske Kaiseki-stilen - og selvfølgelig en fantastisk utsikt over skogen rundt The Well. Restaurant Mori troner høyt over trekronene - på toppen av hotellet. Navnet kommer av Japansk og betyr Skog - som gjenspeiler den unike utsikten du får fra hotellets åttende etasje. Sammen med sitt team komponerer Kjøkkensjef Richard Bocarro en rekke spennende retter, basert på asiatiske smaker, viltvoksende- og lokale råvarer. 

Det tar 15 minutter å kjøre fra Oslo til The Well. Vi tilbyr parkering til en pris av 60 kroner per dag og har tilgjengelige ladere for elbil. Det er også gode kollektivforbindelser inn til Oslo, med avganger fra Oslo S hvert tiende minutt.

Vi ønsker deg velkommen til en unik og inspirerende konferanseopplevelse på The Well!

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  480 44 888
 • Adresse
  Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr

Kapasitet

 • Antall rom
  104
 • Antall plenumsaler
  1
 • Antall grupperom
  7
 • Antall møterom
  8
 • Møtekapasitet kino
  90
 • Møtekapasitet klasse
  60
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.