Skip to main content

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger landlig til, kun 20 minutter syd fra Oslo sentrum.

Beliggenheten, de vakre omgivelser, gjestfriheten og den gode maten skaper den rette rammen for et vellykket arrangement.

Vi har konferansesaler, konferanserom og grupperom i forskjellige størrelser. Den største konferansesalen kan ta opptil 250 gjester.

133 overnattingsrom, totalt 255 sengeplasser.

Alle måltider blir servert i à la carte Restaurant Bjørk. Skulle dere ønske et eget område/lokale til middag eller andre festligheter er det mulig å leie chambre séparée Kvisten eller Gildesalen.

På kvelden kan man kose seg med noe godt i glasset i vår hotellbar, Bar39.

Med sin beliggenhet midt i skogen er Sørmarka førstevalget hvis man ønsker å nyte godt av naturen under konferansen. Book for eksempel en helaften i Gapahuken med aktivitet, grilling og bålkos. Informasjon om alle aktiviteter finner dere på www.sormarka.no.

På Sørmarkas område ligger også et idyllisk tjern med mulighet for å bade, låne robåt eller kano. Det går oppmerket tursti på 3.25 km rundt Syverud tjernet. Våre store grøntarealer er perfekt for lek og moro. På området finnes det volleyballbane, petanguebane og mulighet for å spille fotball eller fotballgolf (sesongbasert).

Sørmarka konferansehotell er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi tilbyr gratis parkering og har 5 ladestasjoner for elbiler (avgiftsbelagt).

Velkommen til Sørmarka, der du og dine kollegaer kan skape et minnerikt opphold!

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  64 85 81 00
 • Adresse
  Enebakkveien 625,1404 Siggerud

Kapasitet

 • Antall rom
  133
 • Kapasitet overnatting
  255
 • Spiseplass
  250
 • Antall plenumsaler
  4
 • Antall grupperom
  34
 • Møtekapasitet kino
  250
 • Møtekapasitet klasse
  150
 • Handicapvennlig
  Ja
  Maten var i særklasse og bedre enn forventet.
  Braathe Gruppen
  Supervennlige og serviceminded betjening som alltid! Takk:-)
  LO
  Kjempemorsomme aktiviteter, knallgod mat, veldig blide og hyggelige folk som la alt til rette på aller beste måte for oss. Vi kommer igjen senere !!!
  Larmerud Rørservice
  Fantastisk sted og omgivelser, god mat og hyggelige ansatte. Har vært på konferanse på Sørmarka før, valgte Sørmarka denne gangen, og kommer til å anbefale stedet for andre, samt at jeg ønsker å komme tilbake på konferanse på Sørmarka:-) God sommer:-)
  Bydel Østensjø
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.