Skip to main content

Soria Moria Hotell

Soria Moria Hotell ligger 500 m.o.h. – på toppen av Holmenkollåsen, med Nordmarka som nærmeste nabo og med en fantastisk utsikt utover Nordmarka og Oslofjorden. Her finner du et av landets mest spesielle hotell og konferansesenter, med to ganske forskjellige konsept – Soria Moria og Askeladdens Hus.

Soria Moria Hotell

Hele hotellet er designet og tilrettelagt for at du som konferansearrangør skal føle at hele konferansen går på skinner, og at gjestene dine kan nyte følelsen av å være på fjellet selv om de bare befinner seg en liten kjøretur fra Oslo Sentrum. Med vår profesjonelle konferanseavdeling med lang erfaring sammen med flotte møterom med oppgradert AV-utstyr samt 4 plenumsaler med fast utstyr for hybridkonferanser, ligger alt til rette for at dere blir godt ivaretatt. Fra begynnelse til slutt.  Vi kan nå også tilby en helt nyoppusset velværeavdeling, med en fellesbadstue som kanskje har Oslos råeste utsikt. 

Askeladdens Hus

Askeladdens Hus er på mange måter kontrastenes møteplass. Her kan du gjennomføre eksklusive møter som krever høy standard og kvalitet, eller «hyttekonferanse» der dere går i raggsokker og ulltøy. Når man disponerer en hel tømmerhytte for seg selv, finnes det mange muligheter til å tilrettelegge så at samlingen blir som man selv ønsker det.

Askeladdens Hus er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m². Alle måltider serveres i Eventyrsalen, og dere har eget personale som tar seg av dere. Med sine fem møterom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger. Askeladdens Hus kan ta grupper opp til 70 personer og plenumsalen har fast utstyr til hybridkonferanser.

Soria Moria Hotell er et miljøfyrtårn og tilbyr gratis parkering og ladestasjon.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  23 22 24 00
 • Adresse
  Voksenkollveien 60, 0790 Oslo

Kapasitet

 • Antall rom
  156
 • Kapasitet overnatting
  255
 • Spiseplass
  270
 • Antall plenumsaler
  10/1
 • Antall grupperom
  10/4
 • Møtekapasitet kino
  291
 • Møtekapasitet klasse
  147
 • Handicapvennlig
  Ja
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.