Skip to main content

Son Spa

Velkommen til Son Spa, et Spa hotell i vannkanten kun 500 meter fra Son sentrum.

Kystperlen Son Spa og den idylliske kunstnerbyen Son finner du bare 40 minutter fra Oslo. Velkommen til matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft Nyt solnedgang og sjøutsikt fra egen balkong. 

Vårt mål er at du skal slappe av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av vår spesielle sparunde med Declèor-produkter. Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen.

NYHET - Badstueflåte

Badstueflåten tar 15 pers - 5 stk med 1 meters avstand. Det er en premium variant med stort oppholdsrom, dusj, omkledning, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Perfekt for grupper, venner og par. Flåten vil være tilgjengelig for alle  - både lokalbefolkningen, hotellgjester og grupper.

Legg ditt møte, kurs eller konferanse i vannkanten hos oss i Son. Maken til vakre omgivelser skal du lete lenge etter. Vi har totalt 15 flotte og lyse møterom og konferansesuiter, alle med havutsikt. Vår største sal, Hollendersalen, har plass til 150 personer. Er du på utkikk etter en teamaktivitet kan du velge alt fra kokkekamp og ølsmaking til seiling og kulturelle vandringer i Son. 

Restauranten på Son Spa er et samlingssted for hotellgjester, seilere, spagjester og fastboende fra Son, samt gjester som ønsker en smakfull middag. Den flotte uteserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side. Vi bruker kortreist og lokal mat når tilgjengeligheten er der og lager menyer etter det. Vi ligger i vannkanten og havets delikatesser er selvfølgelig en av våre spesialiteter. Vi serverer mye økologisk mat og selvfølgelig har vi vegetaralternativer. Menyen vår er nordisk, men vi henter inspirasjon fra store deler av verden. Konferanse med ro og fokus

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å legge ditt møte, kurs eller konferanse i vannkanten hos oss i Son. Vakrere omgivelser for en møteplass skal du lete lenge etter. Perfekt sted for å hente inspirasjon og få nye ideer. Vi har totalt 15 moderne møterom og konferansesuiter alle med havutsikt – trenger dere utstyr for videokonferanse har vi selvfølgelig det også.

Konferansetilbudet vårt har vi delt inn i tre temaer SMAK & KULTUR – HELSE & VELVÆRE – VANN & LAND. Det gjør det enklere å skreddersy konferansen slik dere ønsker.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  64984800
 • Adresse
  Hollandveien 30, 1555 Son

Kapasitet

 • Antall rom
  148
 • Antall plenumsaler
  6
 • Antall grupperom
  8
 • Antall møterom
  14
 • Møtekapasitet kino
  150
 • Møtekapasitet klasse
  120
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.