Skip to main content

Ramme Fjordhotell

Trenger din bedrift eller organisasjon et sted for kurs og konferanser med en Ramme utenom det vanlige?

Vi kan tilby møterom og konferanserom for små og store virksomheter. Ved å legge deres neste samling hit til oss på Ramme, lover vi å gi dere en flott opplevelse og gode minner på et historisk sted.

Ramme er et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser. Kombiner faglig innhold med unike opplevelser man ikke får noe annet sted.

Ramme er en kulturdestinasjon for kurs og konferanser som ligger ca. 40 minutter med bil sydover fra Oslo. Hos oss vil du få en helhetlig opplevelse med en ramme utenom det vanlige.

Velkommen til en eventyrlig virkelighet!

Dere vil tilbringe natten i unike vakre rom som gir dere en opplevelse av Munchs tid på Ramme.

Ramme fjordhotell har 77 sengeplasser fordelt på 42 gjesterom innredet med høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiøret.
Rommene er fordelt på de to byggene Herberget og Brenneriet.
Herberget er bygget i 1700-tallsstil, innredet med antikviteter og tilhører “skysstasjonen”.

Brenneriet er bygget i 1800-tallets industristil, her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme.

Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter.

Dere vil kunne benytte dere av våre mange unike kulturtilbud som omvisninger, vår eventyrlige «Havlystpark» , vårt unike underjordiske billedgalleri samt fantastiske kyst stier.

I vår filosofi står økologi og matberedskap sentralt. Våre serveringssteder skal holde Debios sølvstandard for økologisk mat, som betyr at minst 50% av råvarene er økologiske. Menyene vil ta utgangspunkt i produkter fra Ramme gård og andre utvalgte lokale produsenter. Vi baserer oss på lokale mattradisjoner og det som er ferskt, sunt og godt.

Vi ønsker deg velkommen til et hotell uten like. Vi håper du vil bli vår faste gjest!

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  64 98 32 01
 • Adresse
  Rammeveien 100, 1545 Hvitsten

Kapasitet

 • Antall rom
  42
 • Kapasitet overnatting
  77
 • Møtekapasitet kino
  200
 • Møtekapasitet klasse
  160
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.