Skip to main content

Quality Hotel Leangkollen

Quality Hotel Leangkollen er et konferansehotell litt utenom det vanlige med mektig historie i veggene. 

Hotellet ligger i Asker i sjarmerende omgivelser preget av skog, en nydelig eplehage og flere store terrasser med panoramautsikt utover fjorden, fra Oslo til Drøbak. Hotellet egner seg perfekt til de anledningene hvor man trenger å komme seg litt ut av byen,  men ikke ønsker å kjøre for langt.

Hos oss ligger alt til rette for en flott konferanse, bare en liten svipptur unna Oslo. Vi har 17 møterom med plass fra 4 til 100 personer, spredt rundt omkring i hotellets bygg. Våre ansatte strekker seg langt for å lage den perfekte rammen rundt din konferanse og ønsker at den skal bli husket som en kreativ og fin opplevelse i intime, hyggelige omgivelser.

Hotellet er kjent for sitt kjøkken og sin gode mattradisjon. La dere imponere av vår deilige lunsjbuffet og velg mellom 5 lekre menyer til middagen. Restauranten har stor kapasitet og hotellet har flere lokaler som kan brukes som Chambre Separee. Vår tradisjonelle julelunsj og julebord buffet , som serveres fra slutten av november til jul, er utrolig populære. Her gjelder det å være tidlig ute. 

Vår store eplehage og terrasser med fjord utsikt, egner seg perfekt til aktiviteter, sommer som vinter. Sjekk ut alle mulighetene til vår samarbeidspartner Festus. De skreddersyr gjerne en aktivitet som passer akkurat din gruppe og budsjett. https://www.festus.no/eventdesigner

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  66 76 70 00
 • Adresse
  Bleikeråsen 215, 1387 Asker

Kapasitet

 • Antall rom
  98
 • Kapasitet overnatting
  146
 • Spiseplass
  260
 • Antall plenumsaler
  17
 • Antall grupperom
  10
 • Møtekapasitet kino
  120
 • Møtekapasitet klasse
  100
  Det er alltid hyggelig å være på Quality Hotell Leangkollen, veldig imøtekommende folk og ikke minst utrolig god mat.
  N. Lertrø, Meny AS
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.