Skip to main content

Lysebu

Stig på – la oss vise deg rundt på Lysebu. Inn i skogen, opp i lyset. Et unikt sted for møter, konferanser og selskaper. Vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret.

Allerede ute på tunet føler du deg velkommen. Det hviler en ro over stedet, skapt av det fine samspillet mellom storslagen natur og tradisjonsrik byggeskikk. Innenfor dørene blir denne roen tilført puls og energi fra andre gjester, og fra vår allestedsnærværende betjening.

Lysebu er utviklet til det ypperste når det gjelder kvalitet, bekvemmelighet og estetikk. Et gjennomført fokus på detaljer skaper den helheten som gjør Lysebu til Lysebu. Den kan ikke beskrives. Den må oppleves.

Vi gleder oss til å dele opplevelsene med deg.

Alle som har vært gjest på Lysebu snakker om vår kokekunst. Så har vi også et av landets beste kjøkken. Derfor kommer våre gjester med store forventninger. Vår ambisjon er at forventningene skal være enda større ved neste besøk

Det tar ikke mange minuttene. Likevel gjennomgår man en mental forandring i løpet av turen oppover i Holmenkollen. Kanskje er det fordi man bokstavelig talt legger byen og dagliglivet under seg. Så når man stiger inn på tunet på Lysebu, er det bare å trekke inn den friske luften og gjøre seg klar for dagens arbeid.

Vi har 20 unike møterom med plass til 4 – 110 personer, spredt rundt omkring i våre vakre bygg. Du vil alltid ha følelsen av å være vår eneste gjest, da så å si ingen møterom ligger ved siden av hverandre. Alle møterom har dagslys og standard teknisk utstyr.

Våre 85 nydelige hotellrom gir deg varme og skaper god stemning. Ønsker du å trene eller å slappe av, byr vår velværeavdeling på både svømmebasseng, badstu og trimrom. Ellers vi anbefale en rundtur i Nordmarka, enten på stier eller når snøen har lagt seg på ski.

Vi har en mengde aktiviteter å tilby – det er bare å spørre! Hele Holmenkollen aktivitetesspekter ligger for dine føtter. Det være seg sykkelturer, skiskyting, løpeturer eller orientering i marka. Vi byr på både øl- og vinsmaking. Visste du at vi brygger vårt eget øl?  I vårt matstudio kan arrangere kokkekurs, eller du kan oppleve eventyrkokken vår lage mat til dere i gapahuken ute i skogen. Vår kjære Reidun tilbyr også god massasje. 

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  +47 21 51 10 00
 • Adresse
  Lysebuveien 12, 0790 Oslo

Kapasitet

 • Antall rom
  85
 • Kapasitet overnatting
  170
 • Antall plenumsaler
  4
 • Antall møterom
  14
 • Møtekapasitet kino
  110
 • Møtekapasitet klasse
  80
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.