Hotel Klubben

Et unikt hotell med fantastisk beliggenhet i den mest sentrale og levende delen av Tønsberg.

Å bo i Tønsberg på Hotel Klubben skal være en minnerik opplevelse. Vårt stilige hotell tilbyr 145 hotellrom midt i Tønsberg sentrum. Her hos oss er det viktig å ta vare på den unike historien samtidig som vi henter ny inspirasjon fra dagens trender. I 2020 startet vi den største renoveringen i Hotel Klubbens historie, inkludert en helt ny resepsjon, frokostsal, lobbybar og ombygging av våre konferanselokaler. Nå er første og andre etasje totalrenovert, inspirert av 60-tallets trender og vi gleder oss til å ta fatt på resten av hotellet.

Vår ambisjon er å bygge grunnlaget for gode og viktige møter mellom mennesker. Møterom på Hotel klubben skal inspirere og forsterke inntrykket av det faglige innholdet. Møterommene egner seg svært godt til å holde kurs. Vår erfarne konferanseavdeling vet at minneverdige øyeblikk starter med god planlegging, komfort, tilrettelegging og topp service.

Hos oss finner du noen av Tønsbergs beste møte og konferansefasiliteter, med moderne teknisk utstyr og en stilfull atmosfære. Vi har tilhørende grupperom og utstillingsområder og er kjent for vår fantastiske lunsj og pausemat.

Det er ikke bare konferanser vi er flinke på. Våre lokaler kan like gjerne brukes til arrangementer som messer, julebord, firmafester, konfirmasjoner, bursdager og bryllup. På akkurat samme måte som vi er profesjonelle på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  +47 33 35 97 00
 • Adresse
  Nedre Langgate 49 3126 Tønsberg

Kapasitet

 • Antall rom
  145
 • Antall plenumsaler
  2
 • Antall møterom
  14
 • Møtekapasitet kino
  635
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

  Nyhetsbrev

  Følg oss

  Booking

  (+47) 22 11 55 31
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.