Skip to main content

Skarsnuten Hotel

Velkomen til toppen av Hemsedal!

På kanten, 1002 moh, midt mellom fjellene, ligger boutiquehotellet Skarsnuten Hotel. Hotellet med panoramautsikt over Hemsedal har egen stolheis og egne løyper som forbinder direkte med Hemsedal Skisenter.

Hotellet, oppført i stål, naturstein og glass, har et stilfullt skandinavisk interiør. Kjøkkenet serverer enkle, delikate lunsjer og en mer omfattende á la carte meny om kvelden. Det er godt med sitteplasser, fordelt på forskjellige nivåer rundt om i lokalet, noe som gir en privat og lun stemning. Baren ligger ved siden av restauranten, og er med på å gi Skarsnuten den rette atmosfæren.

 

Kick off, møter & konferanse

1002 meter over havet inspirerer vi til innovative tanker, gode ideer og produktive økter. Vi tilbyr aktive gruppreiser med eksklusiv innramming.

Det skal godt gjøres å ikke la seg distrahere av utsikten fra konferanserommene våre, men når det er sagt, så legger vi til rette så godt vi kan for produktive økter. Faglig innhold overlater vi til dere, men innpakning – der er vi best.

Vi tør påstå at Skarsnuten Hotel er det perfekte stedet for kurs, konferanser, kick-off eller møter. Her er det rom for kreativ utfoldelse og nye impulser. Vi kan tilby dere fleksible løsninger for alt fra de små selskapene til konferanse for opp til 300 personer.

Fra dere går inn døren tar vi imot dere med åpne armer. Len dere tilbake og la oss gjøre jobben. Våre konferanseverter sørger for at alt går etter planen og våre kokker jobber iherdig for å sørge for at energinivået er balansert gjennom hele oppholdet.

 Våre luftige lokaler skaper en privat og eksklusiv atmosfære i vakre og stille omgivelser. Her er det virkelig rom for kreativ utfoldelse og nye impulser. Fleksible løsninger for alt fra de små selskap til konferanse eller seminar for opptil 300 personer. Det du forventer deg av teknisk utstyr er selvfølgelig på plass. Skarsnuten Hotel er det perfekte stedet for ditt arrangement, enten det er privat eller med bedriften. Lei hele, eller deler av hotellet, og få en skreddersydd opplevelse med alt dere ønsker dere.

Vi har et nært samarbeid med lokale aktører når det gjelder aktiviteter. Vi hjelper dere gjerne med planleggingen og finner noe som passer akkurat for deg, og din gruppe. Skap begeistring på jobben med en konferanse til fjells!

Våre konferansepakker inneholder overnatting i dobbeltrom med frokost, møtepakke med lunsj, kaffe/te og pauseservering, samt en deilig 3-retters middag i restauranten. 

Vi tror at møter skjer der hvor mennesker er. Enten det er i Spa- avdelingen, eller i en fjellvegg. Uansett hvordan dere møtes, så gjør det jo ikke noe at det hele er pakket inn i en eksklusiv ramme.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  32 06 17 00
 • Adresse
  3560 Hemsedal

Kapasitet

 • Antall rom
  100
 • Kapasitet overnatting
  277
 • Spiseplass
  300
 • Antall plenumsaler
  2
 • Antall møterom
  4
 • Møtekapasitet kino
  300
 • Møtekapasitet klasse
  240
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.