Thorbjørnrud Hotell

I 2010 bestemte vi oss for å bli best i Norge på lokalmat. Nå har vi egen gård med mer enn 300 glade dyr, bugnende kjøkkenhage – og ysteri i den gamle svømmehallen! Hos oss står det gode måltidet, unike lokalmatopplevelser og pur matglede i sentrum.

Luft, kunst og idylliske omgivelser.
Vi har 82 hotellrom, 18 møterom og auditorium med plass til opptil 130 deltagere i kinosal. Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid og mingling. Her kan man strekke på bena, hente seg en kaffe, titte på kunsten vår eller fortsette samtaler som krever litt større takhøyde. Den idylliske hagen er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.

Thorbjørnrud er et uttalt mathotell. Vi er selvforsynte med kjøtt fra egen gård, og lager egne pølser, skinker og pateer. Fra gården får vi også melk til vårt in-house ysteri, vår stolthet er Norges eneste cheddar. Den frodige hotellhagen forsyner oss med grønnsaker, frukt og bær. Av aktiviteter, er det naturlig for oss å fremheve matopplevelser som vinsmaking, pølsekurs, brødbaking, ølsmaking, pizzakurs og osteforedrag.

Skjermet med muligheter.
Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, -foredrag og -smakinger.

Miljøprofil: Thorbjørnrud er et miljøfyrtårn. Gratis parkering.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  82
 • Kapasitet overnatting
  133
 • Spiseplass
  225
 • Antall plenumsaler
  6
 • Antall grupperom
  12
 • Møtekapasitet kino
  135
 • Møtekapasitet klasse
  90
 • Handicapvennlig
  Ja
 • Hotellet er en historie for seg, smakfullt og pietetsfullt føyd til den gamle direktørboligen. Lekre og funksjonelle rom og nydelig beliggenhet ved Randsfjorden! Thorbjørnrud lager fantastisk mat og ost!!! Vi var også veldig fornøyd med vin- og ølsmakingskursene.
  E. Qvam, Oslo Byfogdembete
Send forespørsel

Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Nyhetsbrev

Følg oss

Booking

(+47) 22 11 55 31
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.