Ramme Fjordhotell

Trenger din bedrift eller organisasjon et sted for kurs og konferanser med en Ramme utenom det vanlige?
Vi har flere større og mindre møterom som egner seg til kurs og konferanser.

Ramme fjordhotell har ca.80 sengeplasser fordelt på 42 gjesterom innredet med høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiøret.
Rommene er fordelt på de to byggene Herberget og Brenneriet.
Herberget er bygget i 1700-tallsstil, innredet med antikviteter og tilhører “skysstasjonen”. Brenneriet er bygget i 1800-tallets industristil, her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme.

På Nedre Ramme vil vi fra våren 2022 kunne leie ut Munchs villa med sengeplasser og møterom til ytterligere 7 personer.

Du vil være der Lassonfamilien med de mange sagnomsuste døtrene tiltrakk seg en rekke kunstnere og litterater. Edvard Munch kom til Ramme for å finne arbeidsro og landlig harmoni. Som gjest på hotellet vil du kunne ta deg en tur langs kulturstien i Munchs fotspor eller bli med på våre mange kulturarrangementer og omvisninger.

Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter. Hotellet ligger midt på gården i et miljø med frukttrær, jorder, drivhus, fjøs, stall og diverse husdyr rundt.

Vi vil tilby kulturaktiviteter for å gi gjestene opplevelser og skape sosiale arenaer. Maten vil bygge på råvarene til det vi får fra egen gård og våre naboprodusenter. På Ramme serverer vi balanserte økologiske retter, der grønnsakene står i fokus i samspill med vårt eget kjøtt fra gården.

Ramme ligger i Hvitsten, Vestby kommune, kun 40 minutter syd for Oslo.

Vi ønsker deg velkommen til et hotell uten like. Vi håper du vil bli vår faste gjest!

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  42
 • Kapasitet overnatting
  80
 • Møtekapasitet kino
  200
 • Møtekapasitet klasse
  160
Send forespørsel

Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Nyhetsbrev

Følg oss

Booking

(+47) 22 11 55 31
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.