Karl Johan Hotel

Med byens beste beliggenhet er det lett og samles på Karl Johan Hotel!

Når du ønsker å våkne opp i myke senger, i ærverdige og komfortable omgivelser,
med Karl Johan gatens puls rett utenfor vinduet.

Hotellet har høy standard, men en uformell atmosfære. Hos oss har vi beholdt byhotell-sjarmen og unikheten det er å bestå av tre historiske bygårder, samtidig som vi gir deg spennende interiørløsninger, fantastisk utsikt og historiske perler. 

Hotellet har 4 møterom og en konferansesal som er utstyrt for å skape de beste møtene, både digitalt og ansikt til ansikt. Alle møterom og konferansesalen befinner seg i 2. etg sammen med restauranten og loungen. 

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  157
 • Antall plenumsaler
  1
 • Antall grupperom
  4
 • Møtekapasitet klasse
  40
Send forespørsel

Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.

Nyhetsbrev

Følg oss

Booking

(+47) 22 11 55 31
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.