Skip to main content

Zander K Hotel

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper*. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste.

Med Zander K, Grand Terminus og Villa Terminus i samme gate kan vi tilby overnatting og møtelokaler for 100–400 personer.

Skal du arrangere en større kongress eller konferanse i Bergen? Hotellkomplekset med Grand Terminus, Zander K og Villa Terminus byr på stor kapasitet og svært fleksible fasiliteter! Ønsker du mer informasjon, send oss en forespørsel i skjemaet under!

På Zander K Hotel kan du samle avdelingen eller firmaet til inspirerende konferanser og kurs i et urbant, moderne miljø, sentralt i Bergen sentrum. Vi har et fleksibelt konferanserom som kan deles inn i tre mindre rom. God og energirik mat er kanskje det viktigste for produktive møter, og hos oss får dere servert pausemat og lunsj, men rene, gode smaker som er basert på kortreiste råvarer.

Med vårt fleksible konferanserom HZK som kan deles inn i tre mindre rom, tilrettelegger vi for bedriftsmøter i de fleste varianter. Pauseområde der kursdeltakere kan forsyne seg med kaffe og te, og hvor pausemat blir servert, er plassert like ved konferanserommet. Den store loungen er et supert sted for inspirasjon og fleksible arbeidsøkter.

 Våre hotellrom
Zander K har 249 urbane og moderne rom i ulike størrelser og kategorier. Vi har alt fra standardrom til flott suite med egnene sittegrupper og utsikt. Her kan du finne roen samtidig som du er i nærheten av alt Bergen by har å tilby.

Mat og drikke
Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted og finne roen, et moderne møtested midt i Bergen Sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Rettene er basert på kortreiste økologiske råvarer. På kveldstid kan du hygge deg i baren med økologisk vin og stort utvalg lokalt mikrobrygget øl.

Tilkomst
Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen, og Flybussen og bybanen stopper like ved.  Midt i Bergen sentrum er det kort vei til spisesteder, kulturopplevelser, butikker og turistattraksjoner. Det er også svært enkelt å komme seg til og fra hotellet, ettersom at Bybanen, Bergen jernbanestasjon og By-garasjen ligger like ved.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  55362040
 • Adresse
  Zander Kaaes gate 8 5015 Bergen

Kapasitet

 • Antall rom
  249
 • Antall møterom
  3
 • Møtekapasitet kino
  132
 • Møtekapasitet klasse
  78
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.