Skip to main content

Grand Hotel Terminus

Velkommen til Grand Hotel Terminus – Bergens livligste hotell

Vår viktigste oppgave er å ta vare på deg som gjest og tilrettelegge for gode opplevelser i Bergen. Vi er her for deg under hele oppholdet. Er det noe vi kan hjelpe med, ikke nøl med å ta kontakt med en av oss på hotellet.

Våre hotellrom
Vi har alt fra flotte junior suiter til behagelige dobbeltrom. Alle rommene er unikt innredet og ingen er like. I et av vår 131 renoverte hotellrom kan du la deg inspirere, slappe av og nyte et opphold i Bergen.

Mat og drikke
I Bar Amundsen kan forfriskninger og god mat nytes i unike omgivelser. Meny med stenovnsbakt pizza, spennende småretter, middag og fristende desserter til hyggelige priser.

Vi har også et stort utvalg i menyer til konferanser og selskap.

Tilkomst
Hotellets beliggenhet er det eneste du ikke kan pusse opp, men er heldigvis like fantastisk i dag som den var ved åpningen i 1928. Om ikke bedre, med tanke på alt som har kommet til i løpet av hotellets drøye 90 års eksistens.

Midt i Bergen sentrum er det kort vei til spisesteder, kulturopplevelser, butikker og turistattraksjoner. Det er også svært enkelt å komme seg til og fra hotellet, ettersom at Bybanen, Bergen jernbanestasjon og By-garasjen ligger like ved.

Konferanse og selskap
Rett ved siden av Hotel Grand Terminus finner man Villa Terminus plassert en grønn oase midt i Bergen sentrum. Her kan man arrangere firmafester, bryllup, konserter og samlinger. Det flotte designhotellet har 18 unike hotellrom. Hele Villa Terminus kan leies til selskaper og bryllup: Opptil 40 personer til middag med kaffe avec i stuene. Hotellet har eget kjøkken, men gjestene har også enkel tilgang til Grand Hotel Terminus med restaurant, selskapslokaler og whiskybar. 

Velkommen til Bergens Grand old lady, og etter vår mening Bergens flotteste konferanse hotell.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  55212500
 • Adresse
  Zander Kaaes gate 6 5015 Bergen

Kapasitet

 • Antall rom
  131
 • Antall grupperom
  9
 • Antall møterom
  17
 • Møtekapasitet kino
  370
 • Møtekapasitet klasse
  170
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.