Skip to main content

Bergen Børs Hotel

Et fasjonabelt hotell – i hjertet av en av verdens vakreste byer

I denne juvelen av en historisk bygning, midt i hjertet av Bergen, ligger et eksklusivt designhotell for deg som vil ha en unik by opplevelse. Bergen Børs Hotel gir deg tilgang til alt du kan ønske deg av opplevelser; hotellet har umiddelbar nærhet til de beste restaurantene, til eksklusiv shopping, byliv, fjord og fjell.

Våre hotellrom

Hotel Bergen Børs, med beliggenhet i de øverste etasjene i den gamle børsbygningen ved Torgalmenningen innviet i 1862, er Bergens mest fasjonable hotell. Med en av Bergens absolutt beste restauranter. Suitene er noe helt utenom det vanlige, og ikke minst suiten i børssjefens tidligere kontor. Hotellet har 127 rom og suiter som tilfredsstiller de høyeste forventninger. Spesialdesignende møbler kombinert med skandinavisk design gir interiøret særpreg.

Mat og drikke

I hotellets 3. etasje holder Bare Restaurant til, den første restauranten i Bergen med Michelin-stjerne. I gourmetrestauranten serveres flerretters menyer som varierer med sesong og tilgang til gode råvarer. De kreative smakene har basis i det nordiske kjøkken og fjordlandskapets ingredienser. Som gjest får du oppleve en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker.

Baren befinner seg i den gamle Handelskammersalen. Dette betegnes som en av byens, ja kanskje Norges vakreste barer. Dette er byens skjulte perle. Bar med eksklusivt interiør, gode drinker og behagelig atmosfære. Velkommen til byens råeste bar!

Frescohallen - En spektakulær historisk bygning og tidligere børs unikt kombinert med et moderne heldags restaurant- og barkonsept. Med de vakre freskomaleriene av Axel Revold og den flotte akustikken så er det ikke rart at det siden nyåpningen i 2022 er blitt et av Bergens it-restauranter.

Bareksten Experience Room – I lokalene til Frescohallen har Stig Bareksten og OSS Craft Distillery åpnet et gin tasting room. Her kan grupper fra 8-40 personer få bryne seg på alt fra cocktail safari til Gin Tonic master Class.

Tilkomst

Nærmeste parkeringshus er i klostergarasjen, hvor våre gjester får 15% rabatt ved registrering av bilnummer i resepsjonen. Det er mulig å stoppe utenfor hotellet med bil og ta ut bagasje før bilen parkeres.

Kontaktinformasjon

 • Telefon
  55336400
 • Adresse
  Vågsallmenningen 1 5014 Bergen

Kapasitet

 • Antall rom
  127
 • Spiseplass
  200
 • Antall grupperom
  1
 • Antall møterom
  3
 • Møtekapasitet kino
  60
 • Møtekapasitet klasse
  50
  Send forespørsel

  Konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.