Hotell Refsnes Gods

Kurs og konferanse, kick-off, møter og seminarer i historiske og vakre omgivelser ved Oslofjorden. Ingenting er som et vellykket arrangement. Blide og glade mennesker, ivrig etter å lære, lytte, prestere og delta i nydelige omgivelser på vakre Jeløy ved Oslofjorden knappe 45 minutter fra Oslo.

I omkring 250 år har gjestfriheten sittet i høysetet på Refsnes, som helt siden i 1770-årene har vært i sentrum for selskapeligheten i distriktet. Stedets vakre beliggenhet på Jeløys vestside mot Oslofjorden, og det praktfulle utsyn, har nok gjort meget til at Refsnes Gods er blitt vist så stor interesse opp gjennom årene. Særlig har vel landskapet og den særegne vegetasjonen lokket til seg mange, også store kunstnere som Edward Munch, Peder Balke, Hans Gude og mange flere.

Kontaktinformasjon

E-post
post@refsnesgods.no
Tlf
69 27 83 00
Adresse
Godset 5, 1518 Moss
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
61
Kapasitet overnatting
115
Spiseplass
105
Antall plenumsaler
9
Antall grupperom
3
Møtekapasitet kino
100
Møtekapasitet klasse
80
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
refsnes
Dekket-til-lunsj
refs1
Bjørneboe-u-bord-3
refs4
refs2
nyfasade1
solnedgang-sett-fra-Kongesalen
hageport


Tusen takk for 2 fantastisk dager nede hos dere. Det var en flott opplevelse, hvor vi ble tatt svært godt hånd om fra vi kom til vi dro. Servicen var upåklagelig, maten nydelig, resepsjonen vennlige og hjelpsomme til enhver tid, og vi kan bare rose dere på alle måter.Vi merket at alle gjorde alt for å gjøre oss fornøyd, og det var vi virkelig: STORFORNØYD. Dere kan være stolte av deres nydelige lokaler og deres fantastiske personale. Hils til alle og takk for all velvillighet og god serviceinnstilling. Vi kommer gjerne tilbake!
Pocos Holding AS


Vi vil takke for en svært vellykket konferanse som vi hadde hos dere den 22 og 23 mars. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra deltakerne på fasilitetene, servicen og maten. Middagen på torsdag vet et av høydepunktene, så det får du bringe videre til kjøkkenet
Landkreditt Bank AS

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.