Hotell Hadeland

Hadelands fineste utsikt blandet med hjemmelaget mat, personlig service og intim atmosfære, det er Hotell Hadeland sitt særpreg. Vi ligger kun en time nord for Oslo. Er dette et godt utgangspunkt for din neste konferanse?

Vi vil at Hotell Hadeland skal føles som ditt hjem hjemmefra og samtidig være et vakkert vindu til kulturen og landskapet, rett utenfor døra! Vårt mål er at du skal bo godt og ha gode arbeidsforhold, nyte oppholdet med god hjemmelaget mat og reise hjem med en opplevelse som du vil huske lenge! Hos oss arrangeres seminarer, kurs og selskaper gjennom hele uken og gjester fra hele verden samles ofte på Hotell Hadeland i ulike sammenhenger. Foreninger, kor og korps er også blant de som har funnet seg vel til rette hos oss og kommer igjen år etter år. «Personlig og intimt, her blir du ikke bare én i mengden» sier våre gjester.

Kontaktinformasjon

E-post
post@hotell-hadeland.no
Tlf
61 33 02 25
Adresse
Granavollen, 2750 Gran
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
55
Kapasitet overnatting
100
Spiseplass
150
Antall plenumsaler
4
Antall grupperom
10
Møtekapasitet kino
120
Møtekapasitet klasse
100
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
Veranda
IMG_1562
IMG_4976
Hotell-Hadeland-79
hh
HHH
Salongen
IMG_1523
GrRJ2


Hotell Hadeland har Norges beste møtesal. Både når det gjelder lys, lyd og luft. Og at den er firkantet og ikke avlang er et kjempepluss!
Ståle Einarsen, Arbeidsmiljøspesialistene


Vi ønsker hverandre «velkommen hjem» når vi møtes på hotellet, som er blitt en viktig del av organisasjonens kulturbyggende aktiviteter.
Erik, NITO-studentene

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.