Gardermoen Airport Hotel

Gardermoen Airport Hotel er det «triveligste hotellet på Gardermoen». Ny og flott konferanseavdeling med gode møterom og salongområde. Alt samlet på et sted.

Vi er et frittstående hotell med blant annet en helt ny konferansefløy, nye møterom, grupperom og et veldig hyggelig mingleområde/pauseareal. Vi legger stor vekt på personlig service, våre kursverter er hjertelig tilstede, vårt kjøkken er opptatt av god og smakfull mat, både ved hovedmåltider og ved pauser.

Beliggenhet er 6 minutter fra flyplassen, vi har shuttlebuss som går hvert 20. minutt. Vi har gratis parkering for våre hotell/konferansegjester, og for de som må reise tidlig, har vi også «early bird-frokost» fra kl. 04.00.

Velkommen til oss!

Kontaktinformasjon

E-post
booking@gardermoen-airporthotel.no
Tlf
63 94 08 00
Adresse
Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
201
Kapasitet overnatting
427
Spiseplass
120
Antall plenumsaler
6
Antall grupperom
4
Møtekapasitet kino
130
Møtekapasitet klasse
100
Handicapvennlig
Ja
Få tilbud på hotell
1
8
pausekake
rom
konf
mingleomrade2
konf2
kjevik
salong


GAH har noen flotte møterom med mye dagslys inn og godt teknisk utstyr, i tillegg har de et svært vennlig og serviceinnstilt personal
A. Øverland, Norsemen

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.