Festningshotellet Oscarsborg

Midt i vakre Oslofjorden, rett utenfor Drøbaks flotte gater, ligger Oscarsborg. Tidligere i historien var øya en viktig del av Norges forsvar, i dag huser den en perle av et historisk hotell.

Her får dere muligheten til å trekke dere helt tilbake fra hverdagens mas, og oppleve et skreddersydd opplegg for blant annet teamutvikling. Vi har flere møterom som vi tilpasser ønsket oppsett, eller med tilknyttede grupperom. I tillegg til det faglige, anbefaler vi også felles aktiviteter, som for eksempel Tunnelkamp eller Perfect Escape.

Kjøkkensjefen setter opp spennende menyer ut i fra hva sesongen har å tilby, og dere får nyte middagen enten i restaurant Forpleiningen, eller ved oppgradering- i festningens Hovedfort.

Oscarsborg ligger idyllisk plassert kun 40 minutter fra Oslo med bil og 5 minutter med ferge fra Drøbak. Det er også flere transportmuligheter ut til oss, blant annet med ribb fra Oslo som tar 30 minutter.

I starten av 2019 blir vi også ferdige med oppussingen av hotellet, og ønsker dere velkommen i nyoppussede hotellrom, restaurant, lobby og lounge med shuffleboard, treningsrom og møterom.

Miljøprofil: Miljøfyrtårn. Bilfri øy.

 

Kontaktinformasjon

E-post
booking@festningshotellene.no
Tlf
64 90 40 00
Adresse
Oscarsborg Festning, 1443 Oscarsborg
Nettside Gå til hjemmeside

Kapasitet

Antall rom
89
Kapasitet overnatting
178
Spiseplass
200
Antall plenumsaler
2
Antall grupperom
4
Møtekapasitet kino
150
Møtekapasitet klasse
70
Handicapvennlig
Nei
Få tilbud på hotell
2hovedfortet_oscarsborg
møterom
mot1_oscarsborg
fest
festsal
rfotipjidrrgay1zp3bf
P9190506 (2)
P9210809 (2)
lobby-1
PA021681
PA060202
Utsikt Oscarsborg festning-1


Unikt og med særpreg, ikke langt fra Oslo.
konferansehoteller.no

Send forespørsel


konferansehoteller.no består av unike hoteller med særpreg som standard. Det som er felles for alle hotellene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Hotellenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy. Ønsker du by- og shoppingpreg kan vi tilby det også. Uansett vil du se et tre.