utsikt

 

Det å velge seg et sted

 
Du kjenner deg igjen. De gangene du leter etter et sted der dere kan samles. Det du ser etter kan variere så veldig. Skal det være en god blanding av jobb og sosialt samvær? Skal det være mer stivt enn avslappende? Skal det kjennes som å være på besøk hos venner? Skal det være fylt med aktiviteter? Ja takk, litt av alt sammen, sier du kanskje…

Vi har alle en fornemmelse av hva et slikt sted skal være. Men kan du sette fingeren på det? Det er ikke alltid så lett. Men du kjenner det når du kommer dit. Når du er der. Og når du drar derfra. Gode steder. Sånn er det. Vi mener vi har funnet noen av disse stedene for deg. Tilsammen kan de tilby deg det meste av det du ser etter. Alle plukket ut av en grunn. Alle er forskjellige. Alle med hver sin atmosfære – skapt av menneskene som jobber der, historien og omgivelsene. I en skog. I et åpent landskap. Med en utsikt. Ved sjøen. I enden av en vei. Steder som kan endre deg og de du reiser med. Ikke mye. Men litt, hvis du vil. Det beste er at du ikke trenger å reise så langt. Det er bare å vite om mulighetene.

Kontakt konferansehoteller.no direkte. Fortell oss hva du ønsker, og vi er sikre på å kunne gi deg noen forslag som passer. Bildet er fra Leangkollen, Asker.

 

 

Thorbj+©rnrud_05

 

Be om tilbud til ditt møte, samling eller arrangement

konferansehoteller.no ble etablert i 1994 og fremstår i dag som en unik familie med håndplukkede hotell på sentrale Østlandet. Fordelene ved å inkludere oss i tilbudsfasen er at du selv slipper å kontakte mange hotell samt gå å vente på respons. Hos oss skjer det på timen! Pris er også viktig. Vi gir deg et godt tilbud basert på hvilket trykk det er i markedet på din forespurte dato. Du kan forespørre hotellene ved å benytte ‘Send forespørsel’ fanen, ringe eller sende konferansehoteller.no en e-post om dine ønsker.

Vi gir deg et variert og fullgodt hotelltilbud i et geografisk attraktivt område. Våre hoteller ligger i hovedsak mellom 15 til 60 minutters reisetid fra Oslo/Gardermoen. Kontakt oss med din forespørsel og vi gir deg en samlet oversikt med pristilbud og hvilke av våre hotell som har ledig kapasitet til ditt arrangement. Oversikten vil du motta på din e-postadresse etter 1 time og i tillegg har du opsjon i 24 timer på alle tilbud. Skulle et av våre hotell passe perfekt til din konferanse, gi beskjed til hotellet, konferansehoteller.no eller trykk bestill, og du vil motta en reservasjonsbekreftelse direkte fra ønsket sted. Videre kontakt for detaljer rundt arrangementet er med deg og hotellet. Denne tjenesten er enkel, kostnadsfri og uforpliktende.

konferansehoteller.no tar også oppdrag på andre destinasjoner. Benytt gjerne skjema i fanen ‘kontakt oss’ til å beskrive dine ønsker og behov.

 

_S7C0470

 

Konferanse og aktiviteter

Du skal få et godt møterom hvor jobben blir gjort. Kanskje skal fellesskapet pleies med en samlende aktivitet. Action track, høydebaneløype, innendørs laserluftgeværskyting, isbading, vinsmaking eller et mordmysterium. På hotellenes egne hjemmesider kan du lese om hvilke aktiviteter de kan tilby ditt arrangement. Og like viktig som aktivitet, er avslappingen og nytelsen. Noen av våre hoteller har egen SPA-avdeling med basseng, badstu, massasje og ulike behandlinger. Dersom ikke tiden strekker til for aktiviteter kan det være like nyttig og samles rett før middag til aperitiff med en bitteliten smakebit av huset. Bildet er fra lavvo på Hurdalsjøen Hotell.