Thorbjørnrud Hotell

I 2010 bestemte vi oss for å bli best i Norge på lokalmat. Nå har vi egen gård med mer enn 300 glade dyr, bugnende kjøkkenhage – og ysteri i den gamle svømmehallen! Hos oss står det gode måltidet, unike lokalmatopplevelser og pur matglede i sentrum.

Luft, kunst og idylliske omgivelser.
Vi har 82 hotellrom, 18 møterom og auditorium med plass til opptil 130 deltagere i kinosal. Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid og mingling. Her kan man strekke på bena, hente seg en kaffe, titte på kunsten vår eller fortsette samtaler som krever litt større takhøyde. Den idylliske hagen er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.

Thorbjørnrud er et uttalt mathotell. Vi er selvforsynte med kjøtt fra egen gård, og lager egne pølser, skinker og pateer. Fra gården får vi også melk til vårt in-house ysteri, vår stolthet er Norges eneste cheddar. Den frodige hotellhagen forsyner oss med grønnsaker, frukt og bær. Av aktiviteter, er det naturlig for oss å fremheve matopplevelser som vinsmaking, pølsekurs, brødbaking, ølsmaking, pizzakurs og osteforedrag.

Skjermet med muligheter.
Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, -foredrag og -smakinger.

Miljøprofil: Thorbjørnrud er et miljøfyrtårn. Gratis parkering.

Kampanjer

Har for øyeblikket ingen kampanjer

Kapasitet

Antall rom
82
Kapasitet overnatting
133
Spiseplass
225
Antall plenumsaler
6
Antall grupperom
12
Møtekapasitet kino
135
Møtekapasitet klasse
90
Handicapvennlig
Ja
Klikk på bildene for større versjon.

Tilbake til hotelloversikt SEND FORESPØRSEL