Quality Hotel Olavsgaard

Quality Hotel Olavsgaard – midt mellom Oslo og Gardermoen. Vår sentrale beliggenhet gjør hotellet til et naturlig møtested for hele den sentrale østlandsregionen når det gjelder kurs og konferanser.

Quality Hotel Olavsgaard er hotellet hvor du kan ha effektive og gode møter i lun og avslappende atmosfære, midt mellom Oslo og Gardermoen. Vi har 176 overnattingsrom og totalt 20 møte- og grupperom med kapasitet på inntil 220 personer. Som kursleder er du i trygge hender hos oss, og våre engasjerte medarbeidere er et team som er oppriktig interessert i gjestens ve og vel. Flotte bussforbindelser Gardermoen-Olavsgaard-Oslo.

Olavsgaard er et effektivt og funksjonelt konferansehotell med mange års erfaring, og vi har lagt vår sjel i å skape et hotell med atmosfære og derfor er både personale og det fysiske produkt viktig. I tillegg til våre 20 møte- og grupperom, har vi et messeområde på opptil 600 kvm. Våre møterom har rikelig med dagslys og har topp moderne utstyr. Våre booking-medarbeidere har lang erfaring med å skreddersy og tilrettelegge alle typer arrangementer. Det er viktig at rammen rundt et arrangement blir en positiv opplevelse. Vårt kjøkken setter sin ære i å gi velsmakende mat ut fra de beste råvarer, og vårt vinkart er rikt og omfattende.

For å symbolisere at kurs og konferanse er kunnskapsoverføring, har Olavsgaard brukt bøker som et gjennomgangstema på hotellet og bøker er tilgjengelig over hele hotellet. Som en videreføring av «bokprosjektet» har hotellet også startet en kunstsamling av bildende kunst som tar utgangspunkt i det skrevne ord.

Miljøprofil: ISO 14001. Gratis parkering.

Kampanjer

Har for øyeblikket ingen kampanjer

Kapasitet

Antall rom
176
Kapasitet overnatting
280
Spiseplass
200
Antall plenumsaler
11
Antall grupperom
9
Møtekapasitet kino
150
Møtekapasitet klasse
220
Handicapvennlig
Ja
Klikk på bildene for større versjon.

Tilbake til hotelloversikt SEND FORESPØRSEL