1. Gardermoen Airport Hotel
  1

  Gardermoen Airport Hotel er det «triveligste hotellet på Gardermoen». Ny og flott konferanseavdeling med gode møterom og salongområde. Alt samlet på et sted.

 2. Hotell Hadeland
  Hadeland Hotell

  Hadelands fineste utsikt blandet med hjemmelaget mat, personlig service og intim atmosfære, det er Hotell Hadeland sitt særpreg. Vi ligger kun en time nord for Oslo. Er dette et godt utgangspunkt for din neste konferanse?

 3. Hotell Refsnes Gods
  refsnes

  Kurs og konferanse, kick-off, møter og seminarer i historiske og vakre omgivelser ved Oslofjorden Ingenting er som et vellykket arrangement. Blide og glade mennesker, ivrig etter å lære, lytte, prestere og delta i nydelige omgivelser på vakre Jeløy ved Oslofjorden knappe 45 minutter fra Oslo.

 4. Hurdalsjøen Hotell
  hurfasa

  Hurdalsjøen Hotell og konferansesenter befinner seg i vakre omgivelser kun 30 minutter nord /øst fra Oslo Lufthavn og kun 60 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet, gode hjemmelagde mat og vakre omgivelser.

 5. Klækken Hotell
  Klekken 20140623; interiør Klækken hotell

  Klækken Hotell – kurs og konferansehotell. ”Hele landets møtested – stevnemøte med trivselen”

 6. Losby Gods
  losby2

  En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg – et historisk hotell bare 20 minutter fra Oslo, 10 minutter fra Lillestrøm og 30 minutter fra Gardermoen.

 7. Quality Hotel Leangkollen
  utsikt

  Quality Hotel Leangkollen ligger sentralt til i landlige omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Den opprinnelige tømmerbygningen med stuer og salonger gir en helt spesiell stemning. Hotellet fremstår som et av landets ledende kurs- og konferansehoteller.

 8. Quality Hotel Olavsgaard
  olavsg1

  Quality Hotel Olavsgaard – midt mellom Oslo og Gardermoen. Vår sentrale beliggenhet gjør hotellet til et naturlig møtested for hele den sentrale østlandsregionen når det gjelder kurs og konferanser.

 9. Sem Gjestegård
  div jobb 072

  20 minutter fra støy og betong i Oslo ligger Sem Gjestegård idyllisk til i en vakker eplehage.

 10. Soria Moria
  untitled-10

  Soria Moria ligger 500 m.o.h. – på toppen av Holmenkollåsen, med Nordmarka som nærmeste nabo. Her finner du et av landets mest spesielle hotell og konferansesenter, med to ganske forskjellige konsept.

 11. Sundvolden Hotel
  sh2

  Velkommen til et pulserende hotell, men med rom for langsom tid.

 12. Sørmarka konferansehotell
  sormark

  Velkommen til Sørmarka konferansehotell! Hotellet midt i naturen, med Oslo som nærmeste nabo.
  Det er ingen ulempe å ligge litt «bortgjemt» i skogen. Våre fordeler er mange. Aktivitetsmuligheter, og et stort område å boltre seg på og et tjern med badestrand og badebrygge.

 13. Thorbjørnrud Hotell
  kjokkhagen

  I 2010 bestemte vi oss for å bli best i Norge på lokalmat. Nå har vi egen gård med mer enn 300 glade dyr, bugnende kjøkkenhage – og ysteri i den gamle svømmehallen! Hos oss står det gode måltidet, unike lokalmatopplevelser og pur matglede i sentrum.

 14. Victoria Hotel
  20170901_103016

  Nye Hotel Victoria blander moderne kurs og konferanse med en hyggelig atmosfære og et utmerket kjøkken. Beliggenhet i Fredrikstad sentrum, og kun en time fra Oslo, gir gjestene mange muligheter.

 15. Voksenåsen
  Voksen1

  Voksenåsen – en perle øverst på Holmenkollen!